Luisterlezing Music of the United States

Luisterlezing Music of the United States

Spannend, de verkiezingen op 5 november 2024. Maar nog veel spannender en interessanter is de muziekgeschiedenis van dit land. Uit de melting pot van de muziek van Native Americans (de indianen), de Afro-Americans en de Europese immigranten is wel iets bijzonders ontstaan. Dit heeft de muziek tijdens de 19e, 20e en 21e eeuw enorm veranderd. Nog sterker: het heeft de wereld veranderd. Is dat niet wat overdreven? Kom maar luisteren.

Tijdens de lezing licht Leo Wolfs het een en ander toe met veel muziek en beelden. Luisterlezingen zijn lezingen vol muzikale en kunstzinnige inspiratie voor mensen met een brede kijk, die hun grenzen willen verleggen. Inclusief koffie/thee en glas wijn/consumptie in de pauze.

Locatie
De luisterlezing vindt plaats in de Cuyperszaal (onder de Basiliek – ingang via Pelgrim 2 aan Doelpad) in Oudenbosch. De zaal gaat een half uur voor aanvang open. De lezing is twee keer een uur met pauze waarin er gelegenheid is om met elkaar door te praten.

Passe-Partout Luisterlezingen 2024-2025

Als je niets van de lezingen wilt missen, is er maar één oplossing: een Passe-Partout Luisterlezingen.
Je bent verzekerd van een plaats bij alle luisterlezingen en profiteert van een zeer aantrekkelijke korting. Je betaalt slechts € 47,50 voor de hele cyclus, inclusief koffie/thee vooraf en een consumptie in de pauze. Een heel seizoen meeslepend genieten!

Klik hier voor meer informatie!

Bekijk alle horecagelegenheden in Halderberge

Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Halderberge