Toeristisch Informatiepunt Halderberge

Hét beginpunt van uw dagje uit in Halderberge. Het toeristisch informatiepunt vind je in het NS-station van Oudenbosch, waar onze vrijwilligers voor je klaar staan met leuke tips en ideeen voor een dagje uit.

Toeristische informatie Halderberge

We helpen je graag op weg met toeristische informatie over bezienswaardigheden in en om Halderberge of mooie wandel- en fietsroutes.
Ook kan je hier terecht voor stadswandelingen en het organiseren van groepsuitjes of uit-tips.

Het toeristisch informatiepunt is geopend:
per 1 april 2022 op de vrijdag en zaterdag van 10:00 – 15:00 uur. 

De vijf dorpen van Halderberge

Bezoek de vijf dorpen van Halderberge en ontdek het erfgoed, de natuur, avontuur en evenementen. Breng een bezoek aan het historisch centrum van Oudenbosch en waan jezelf in klein Rome. Bezoek de karakteristieke Basiliek van Oudenbosch, vlieg door naar het Vliegend Museum Seppe in Bosschenhoofd, ervaar de Cuypers bouwstijl in klooster Bovendonk te Hoeven of ga terug in de tijd in Oud Gastel bij het Mastboomhuis. Kortom, Visit Halderberge!

Bezoek Halderberge

Nieuwsgierig en enthousiast geworden naar wat Halderberge te bieden heeft? Laat je inspireren en informeren door onze vrijwilligers! Rust, ontdek en geniet. Halderberge combineren met andere Brabantse activiteiten? Kijk dan op Visit Brabant.

Andere bezienswaardigheden in de buurt
CJ2A0876
Nazomeren in Halderberge?

Geniet op een mooie nazomerdag van de Halderbergse natuur of kom cultuur snuiven, want dat is ieder seizoen heerlijk!