Toeristisch Informatiepunt Halderberge

Tips voor uw dagje uit in Halderberge? Regelmatig staan onze vrijwilligers voor je klaar op het plein voor de Basiliek met leuke tips en ideeen voor een dagje uit.

Toeristische informatie Halderberge

We helpen je graag op weg met toeristische informatie over bezienswaardigheden in en om Halderberge of mooie wandel- en fietsroutes. Het toeristisch informatiepunt is op de onderstaande tijden geopend:

Maart t/m oktober

Woensdag t/m vrijdag tussen 11:00 uur en 15:00 uur

November t/m februari is het toeristisch informatiepunt gesloten. Enkel bij speciale evenementen is het toeristisch informatiepunt tijdens deze periode geopend. 

Bij mooi weer kunt u de vrijwilligers van het toeristisch informatiepunt vinden op het plein bij de Basiliek i.p.v. het station.

De vijf dorpen van Halderberge

Bezoek de vijf dorpen van Halderberge en ontdek het erfgoed, de natuur, avontuur en evenementen. Breng een bezoek aan het historisch centrum van Oudenbosch en waan jezelf in klein Rome. Bezoek de karakteristieke Basiliek van Oudenbosch, vlieg door naar het Vliegend Museum Seppe in Bosschenhoofd, ervaar de Cuypers bouwstijl in klooster Bovendonk te Hoeven of ga terug in de tijd in Oud Gastel bij het Mastboomhuis. Kortom, Visit Halderberge!

Bezoek Halderberge

Nieuwsgierig en enthousiast geworden naar wat Halderberge te bieden heeft? Rust, ontdek en geniet. Halderberge combineren met andere Brabantse activiteiten? Kijk dan op Visit Brabant.

Andere bezienswaardigheden in de buurt