Toeristisch Informatiepunt Halderberge

Tips voor uw dagje uit in Halderberge? Regelmatig staan onze vrijwilligers voor je klaar op het plein voor de Basiliek met leuke tips en ideeen voor een dagje uit.

Toeristische informatie Halderberge

We helpen je graag op weg met toeristische informatie over bezienswaardigheden in en om Halderberge of mooie wandel- en fietsroutes. Regelmatig zijn de vrijwilligers van Visit Halderberge te vinden op het plein voor de Basiliek. Zij vertellen dan graag meer.

De vijf dorpen van Halderberge

Bezoek de vijf dorpen van Halderberge en ontdek het erfgoed, de natuur, avontuur en evenementen. Breng een bezoek aan het historisch centrum van Oudenbosch en waan jezelf in klein Rome. Bezoek de karakteristieke Basiliek van Oudenbosch, vlieg door naar het Vliegend Museum Seppe in Bosschenhoofd, ervaar de Cuypers bouwstijl in klooster Bovendonk te Hoeven of ga terug in de tijd in Oud Gastel bij het Mastboomhuis. Kortom, Visit Halderberge!

Bezoek Halderberge

Nieuwsgierig en enthousiast geworden naar wat Halderberge te bieden heeft? Rust, ontdek en geniet. Halderberge combineren met andere Brabantse activiteiten? Kijk dan op Visit Brabant.

Andere bezienswaardigheden in de buurt