Plan je bezoek

Plan je bezoek aan Halderberge

Plan je een dagje weg of vakantie in Halderberge of West-Brabant?  We hebben de leukste adresjes voor een overnachting, lunch, borrel en activiteit al op een rijtje gezet! Ga je een dagje uit of kom je voor een korte- of lange vakantie? We helpen je graag op weg om er écht even tussenuit te gaan!

Weekendje weg in West-Brabant

Halderberge heeft alles voor een korte vakantie in West-Brabant. Prachtige natuurgebieden, bijzonder architectuur en bovenal véél te beleven. Te veel om te doen in slechts één dag. Fervente fietsers kunnen hun hart ophalen met één van de vele fietsroutes met onderweg allerlei leuke en smakelijke stops. Hou je meer van cultuur? Dan zal Oudenbosch je echt verbazen. On-Nederlandse architectuur met een bijzonder verhaal zoals de Basiliek van Oudenbosch en Jongensinternaat St. Louis. Wil je meer weten over Oudenbosch of de Basiliek? Boek dan een stadswandeling of rondleiding in de Basiliek in de Ticketshop.

Op vakantie in Halderberge

Blijf je langer in Halderberge? Dan kan je heerlijk overnachten in één van de B&B’s, hotels, bungalowparken of op een van de rustige campings in de polders en bossen van Halderberge. Je hoeft je nooit te vervelen want in én om Halderberge is vanalles te beleven voor jong en oud. Wat dacht je van een dagje shoppen op Rosada? Skiën in Rucphen, ontdekken langs de Zuiderwaterlinie of klimmen in het Klimbos? Maar ook in Halderberge is genoeg te doen. Splesj! is het grootste waterspraypark van West-Europa en de escaperooms in Halderberge zijn ware hersenkrakers. We hebben alvast een lijstje met topactiviteiten in West-Brabant voor je gemaakt zodat je je niet hoeft te vervelen.