Bereikbaarheid

Waar ligt Halderberge?

Halderberge ligt in West-Brabant en is goed bereikbaar vanuit de Randstad, Eindhoven, Den Bosch  en België.

De snelwegen A17 (Dordrecht – Roosendaal) en A58 (Middelburg –  Eindhoven) doorkruisen de gemeente.

In het noorden grenst Halderberge aan Moerdijk, in het oosten aan Etten-Leur, in het zuiden aan Rucphen en Roosendaal en in het westen aan de gemeente Steenbergen.

Bereikbaarheid

Per auto

Vanuit het Noorden volgt u de A27 richting Utrecht. Vervolgens houdt u achtereenvolgend de A59, A16 en A58 aan richting Roosendaal. De afslagen 19, 20 en 21 brengen u naar de verschillende kernen van Halderberge.

Vanuit de Randstad volgt u de A16 richting Breda. Houd vervolgens de A17 aan richting Roosendaal. Bij afslag 22 kunt u richting Oudenbosch, Oud Gastel en Stampersgat afslaan. Volgt u de Oudenbossche Koepelbaan, dan rijd u ook naar Hoeven en Bosschenhoofd.

Vanuit Antwerpen volgt u de A16 richting Rotterdam.Vervolgens houdt u de A58 aan richting Roosendaal. De afslagen 20 en 21 brengen u naar Hoeven, Bosschenhoofd en Oudenbosch. Volgt u de Oudenbossche Koepelbaan rijdt u door naar Oud Gastel en Stampersgat.

Vanuit Eindhoven volgt u de A58 richting Breda/Roosendaal. De afslagen 19,20 en 21 brengen u naar Hoeven, Bosschenhoofd en Oudenbosch. Volgt u de Oudenbossche Koepelbaan rijdt u door naar Oud Gastel en Stampersgat.

Trein/Bus

U kunt Halderberge goed per trein bereiken. Station Oudenbosch ligt op het traject Roosendaal – Rotterdam. Iedere 15 minuten stopt er een trein vanuit Rotterdam of Roosendaal. Komend vanuit Breda stapt u uit in Etten-Leur. U kunt hier bus 311 nemen richting Oud-Gastel. Deze bus stopt in Hoeven, Oudenbosch en Oud-Gastel.

Tip: combineer je treinreis met een van de leukste uitjes in Nederland! 

Boot

Kom je met de eigen boot? Halderberge heeft 3 havens voor de pleziervaart. De havens zijn aan rivier de Mark gelegen. De stadshaven van Oudenbosch ligt aan een zijkanaal van de Mark. Haven ’t Lamgat ligt ter hoogte van Hoeven direct aan de Mark en ook in Stampersgat is een haven. Meer informatie over de vaarwegen in West-Brabant vind je op Varen in Brabant.