Zakelijk

(Zakelijke) evenementen in West-Brabant

Ben je op zoek naar een locatie voor jouw (zakelijk) event West-Brabant? Of je nu zoekt naar een knusse, grootse, zakelijke of meer informele setting, met de diversiteit in Halderberge is er altijd een locatie die matcht. Op dit platform inspireren we je met bijzondere locaties.

De locaties zijn geschikt voor type events zoals:

(Zakelijke) evenementen

Verrassend, gastvrij, authentiek. Drie termen die goed omschrijven wat Halderberge jouw (zakelijke) evenement te bieden heeft. In de gemeente Halderberge, gelegen in het hart van West-Brabant, staan locaties te popelen om jouw event te mogen hosten. Organiseer je een bedrijfsfeest? 

Zoek je een verrassende locatie voor een klant event of presentatie? Heb je een zakelijke event waarmee je de bezoekers wil overrompelen? In Halderberge vind je authentieke erfgoed locaties voor een geslaagd event. Denk bijvoorbeeld aan de Basiliek van Oudenbosch of de Kapel van Saint Louis, waar jouw gasten zich stiekem even in Itali√ę wanen, maar ook een modernere locatie behoort tot de mogelijkheden.

Halderberge, bijzondere locaties

Een meerdaags event, vroege start of nog door tot in de late uurtjes? Jouw gasten slapen heerlijk in een hotel, B&B of chalet. Halderberge is ideaal gelegen tussen steden Roosendaal en Breda. 

Met de centrale ligging ten opzichte van regio Rotterdam, Utrecht, Zeeland en onze Zuiderburen zijn de gasten niet √ļren onderweg. In de hele gemeente Halderberge is parkeren gratis en stuit je niet op torenhoge parkeerkosten. Laat je jouw gasten per trein arriveren? Oudenbosch beschikt over een station.¬†

Vind een bijzondere locatie voor je evenement

Plaats
Opstelling
Aantal personen

Offerte aanvragen

Vul onderstaande gegevens en upload eventueel extra briefing. Dan gaan we snel aan de slag met de creatieve vertaalslag voor het eventconcept.

Contact 

E-mail: info@visithalderberge.com
Telefoonnummer: +31 6 39 43 49 15

Postadres

Stichting Visit Halderberge
Hofstraat 8
4741 AK Hoeven