Meetings

Meetings en teambuildingsactiviteit West-Brabant

Ben je op zoek naar een locatie voor jouw meeting of teambuildingactiviteit in West-Brabant? Of je nu zoekt naar een knusse, grootse, zakelijke of meer informele setting, met de diversiteit in Halderberge is er altijd een locatie die matcht! Op deze pagina inspireren we je met bijzondere locaties.

Meetings

Voor een vergadering of training is het goed om af en toe het bedrijf te verruilen voor een vergaderlocatie buiten de deur. Een inspirerende trainingslocatie waar je in de watten wordt gelegd, zodat je compleet kunt focussen op de training of vergadering. Echt efficiënt dus. Halderberge in West-Brabant heeft een hoop vergaderlocaties die van alle gemakken zijn voorzien. Ga jij voor een hypermoderne locatie bij Restaurant & Eventspace Bargo bij Breda International Airport, een all-in vergaderlocatie bij Hotel De Reiskoffer, een vergaderlocatie bij ’t Veerhuis, het uitgebreide vergaderzalen bij Bovendonk, de oude bibliotheek van Brasserie Tivoli of een meeting in het monumentaal pand van Onder de Toren of by Genck? Het maakt eigenlijk niet uit, die Brabantse gastvrijheid proef je overal.

Teambuildingsactiviteit Halderberge

Vergaderen in Halderberge heeft naast de fijne locaties nóg een groot voordeel: de groene omgeving. Bossen, weilanden, natuurgebieden, water, een gebied in West-Brabant om de rust op te zoeken in de natuur. Ideaal als break tijdens die lange vergaderdag of intensieve training. Ook voor een teamactiviteit genoeg inspiratie. Bundel de krachten van het team en ontsnap uit de Outdoor escaperoom, sjees door het Brabantse landschap op een solex, bestuur zelf een vliegtuig bij Breda International Airport, rondleidingen bij de prachtige authentieke locaties of zoek je verkoeling op het water met een sub-sessie?

Teambuilding programma: actief – cultureel – passief of culinair? Er is van alles mogelijk!

Neem contact met ons op voor het samenstellen van een teambuilding activiteit of vul onderstaand de gegevens in bij ‘Offerte aanvragen’.

Offerte aanvragen

Vul onderstaande gegevens en upload eventueel extra briefing. Dan gaan we snel aan de slag met de creatieve vertaalslag voor het eventconcept.

Contact 

E-mail: info@visithalderberge.com

Postadres

Stichting Visit Halderberge
Hofstraat 8
4741 AK Hoeven