Meetings en teambuildingsactiviteit West-Brabant

Suchen Sie einen locatie voor jouw meeting of teambuildingactiviteit in West-Brabant? Of je nu zoekt naar een knusse, grootse, zakelijke of meer informele setting, met de diversiteit in Halderberge is er altijd een locatie die matcht. Op dit platform inspireren we je met bijzondere locaties. 

Sitzungen

Voor een vergadering of training is het goed om af en toe het bedrijf te verruilen voor een vergaderlocatie buiten de deur. Een inspirerende trainingslocatie waar je in de watten wordt gelegd, zodat je compleet kunt focussen op de training of vergadering. Echt efficiënt dus. Halderberge in West-Brabant heeft een hoop vergaderlocaties die van alle gemakken zijn voorzien. Ga jij voor een hypermoderne locatie bij Restaurant & Eventspace Bargo unter Breda International Airport, een all-in vergaderlocatie bij Hotel De Reiskoffer, een vergaderlocatie bij 't Veerhuis, het uitgebreide vergaderzalen bij Bovendonk, de oude bibliotheek van Tivoli of een meeting in het monumentaal pand van Unter dem Turm oder by Genck? Het maakt eigenlijk niet uit, die Brabantse gastvrijheid proef je overal. 

Vergaderlocatie By Genck

Onder de Toren Oud Gastel

Cultureel Centrum Fidei et Arti

Molecaten Park Bosbad Hoeven

Basiliek van de H.H. Agatha en Barbara Oudenbosch

Teambuildingsactiviteit Halderberge

Vergaderen in Halderberge heeft naast de fijne locaties nóg een groot voordeel: de groene omgeving. Bossen, weilanden, natuurgebieden, water, een gebied in West-Brabant om de rust op te zoeken in de natuur. Ideaal als break tijdens die lange vergaderdag of intensieve training. Ook voor teamactiviteit genoeg inspiratie. Bundel de krachten van het team en ontsnap uit de Outdoor escaperoom, sjees door het Brabantse landschap op een solex, wil je zelf een vliegtuig besturen bij Breda International Airport, rondleidingen bij de prachtige authentieke locaties of zoek je verkoeling op het water met een sub-sessie? 

Teambuilding programma: actief – cultureel – passief of culinair? Er is heel veel mogelijk.

Neem contact met ons op voor het samenstellen van een teambuilding activiteit of vul onderstaand de gegevens in bij ‘Offerte aanvragen’.

Angebot anfordern

Füllen Sie die untenstehenden Angaben aus und laden Sie zusätzliche Briefings hoch. Dann machen wir uns schnell an die kreative Umsetzung des Veranstaltungskonzepts.