Neem contact met ons op

Heb je vragen over een bezoek aan Halderberge? Ben je op zoek naar een leuk arrangement tijdens een familie- of vriendenuitje? Of ben je een ondernemer en kom je graag met ons in contact?

Stuur gerust een mailtje met je vragen, suggesties of ideeën. We helpen je graag verder om je bezoek aan Halderberge zo soepel en plezierig mogelijk te laten verlopen.

Contact 

E-mail: info@visithalderberge.com
Telefoonnummer: +31 6 39 43 49 15
(bereikbaar tijdens openingstijden van het toeristisch informatiepunt)

Mocht u buiten de openingstijden vragen hebben? Geen probleem! Neem contact op via contactformulier op deze pagina en wij nemen contact met u op. 

Toeristisch informatiepunt 

Doopkapel Basiliek 
Markt 57 
4731 HR Oudenbosch

Openingstijden: 
April t/m oktober 
Woensdag t/m zaterdag tussen 10:00 en 15:00 uur 

Het toeristisch informatiepunt is tijdens het winterseizoen (1 november tot 30 maart gesloten). Mocht u tijdens deze periode vragen hebben? Geen probleem! Neem contact op via contactformulier op deze pagina en wij nemen contact met u op. 

Postadres

Stichting Visit Halderberge
Hofstraat 8
4741 AK Hoeven

Volg ons ook op social media

Over Visit Halderberge

Stichting Visit Halderberge heeft als missie ‘het Goed van Halderberge’ op de kaart te zetten als een eeuwenoude, gastvrije en innovatieve regio in Brabant. Zodat meer bezoekers naar Halderberge komen, hier langer verblijven en langer kunnen genieten van het “Goed van Halderberge”.

Met Visit Halderberge verbindt en versterkt Visit Halderberge tevens de Halderbergse vrijetijdssector. We ontplooien uiteenlopende marketingactiviteiten en dragen actief bij aan de productontwikkeling binnen Halderberge om de gewenste duurzame groei van de vrijetijdseconomie te realiseren. 

Aansluiten bij Visit Halderberge is meebouwen aan Halderberge én profiteren van de collectieve inspanningen en samenwerkingen. Visit Halderberge is een stichting zonder winstoogmerk.

Contact opnemen