Ben jij toe aan een heerlijk dagje uit in Brabant? Bij Visit Halderberge vind je de leukste activiteiten voor jong en oud! Met knusse cafés, mooie cultuur, avontuurlijke activiteiten en nog veel meer is er in Halderberge van alles te beleven. Op deze pagina vind je de leukste acties en aanbiedingen tijdens jouw bezoek. 

Ontdek klein Rome in Brabant
Stadswandeling & audiotour Basiliek

11:00 – 12:30 uur Stadswandeling Oudenbosch  

12:30 – 13:30 uur Lunch bij Villa d’este  

13:30 – 14:30 uur Audiotour Basiliek  

14:30 – 15:00 uur Afsluiting met koffie en gebak

Dit arrangement is te boeken vanaf 8 personen woensdag t/m zondag voor €25,95 p.p.

Vliegensvlug door Halderberge

12:00 - 13:00 uur Ontvangst met een 12- of 1-uurtje inclusief kop koffie bij restaurant Bargo in Bosschenhoofd

13:00 - 14:00 uur Bezoek Vliegend Museum inclusief rondleiding

14:00 - 14:30 uur vertrek naar Oudenbosch op eigen gelegenheid (5,5 km)

14:30 - 15:00 uur Koffie met gebak bij un Momento

15:00 - 16:30 uur Audiotour Basiliek

Dit arrangement is te boeken op zaterdag en zondag voor €29,50 per persoon

Stadswandeling

Ontdek de verborgen parels van Oudenbosch tijdens de stadswandeling. Combineer de stadswandeling met een activiteit in de ticketshop en ontvang 20% korting op de stadswandeling.

Stadswandeling i.c.m. koffie, thee en gebak

Bestel via de ticketshop jouw tickets voor de stadswandeling in combinatie met koffie, thee en gebak in een van de horecagelegenheden voor €9,50 per persoon.

Rondvaart Oudenbosch

Bezoek Halderberge vanaf een hele andere kant, namelijk vanaf het water! Ontdek de mooie natuur van Halderberge tijdens de rondvaarten die vertrekken vanuit de haven van Oudenbosch. TIP: Combineer de rondvaart met een stadswandeling, bezoek aan het Arboretum, sterrenwacht of een van de musea en ontvang 20% korting op de rondvaart. 

Basiliekbier speciaal voor de bierliefhebber

Bier & delicatessewinkel de Fenkel verkoopt ‘Basiliekbier’ maar liefst drie verschillende varianten. Het gaat om drie verschillende bieren: een Triple, een Grand Cru en een Blonde, met elk een identieke smaak. Niet alleen hebben de biertjes een Halderbergs tintje in de naam, maar van elk verkocht flesje gaat ook nog een 0,25 cent naar het onderhoud van de Basiliek.

Plan jouw bezoek aan Halderberge

Kun je niet meer wachten met het plannen van jouw dagje uit in Brabant? Aarzel dan niet en boek jouw favoriete activiteiten via de ticketshop! Kunnen we je ergens mee helpen of heb je vragen? Neem dan contact met ons op, we staan voor je klaar.

Stadswandeling

Ontdek de verborgen parels van Oudenbosch tijdens de stadswandeling. Combineer de stadswandeling met een activiteit in de ticketshop en ontvang 20% korting op de stadswandeling.