Ontspannen op het water

Halderberge ontdek je niet alleen vanaf het vasteland maar zeker ook vanaf het water. Het water is altijd erg belangrijk geweest voor transport naar de grote steden in Brabant en Holland. Ontdek Halderberge vanaf het water tijdens een rondvaart.

Bezoek Halderberge vanaf een hele andere kant, namelijk vanaf het water! Ontdek de mooie natuur van Halderberge tijdens de rondvaarten die vertrekken vanuit de haven van Oudenbosch. 

Tijdens de rondvaart van ongeveer 3 uur zal de schipper je van interessante informatie voorzien. Ken jij het verhaal achter Oudenbosch en Nieuwenbosch? Ontdek het nalatenschap van de suikerindustrie in Oud Gastel en vaar vervolgens Stampersgat binnen en leer over de Elizabethsvloed en de gevolgen voor West-Brabant. Kortom: met een rondvaart vanuit Oudenbosch ben je een gezellig dagje weg in een prachtige en historische omgeving!

Vaar je mee?

De rondvaart voert je langs de andere kant van Halderberge, de dijken het water en de waterhistorie van het gebied. De boot is van alle gemakken voorzien, waaronder wc’s en een bar. Tijdens de rondvaart kan je genieten van een hapje of drankje bij de bar.

De rondvaarten vinden  plaats tussen 10 mei en 28 september 2024.

Iedere vrijdag afvaart om 13:30 uur. 

Iedere zaterdag afvaart om 14:30 uur. 

minimaal 20 personen. 

Naast de bovenstaande data is het ook mogelijk om een rondvaart voor uw eigen gezelschap te boeken. U kunt hiervoor contact opnemen met: waterpoort@europe.com

Kosten

Rondvaart volwassenen: €27,00 per persoon 
Rondvaart kinderen: €15,95 per persoon 

Het is ook mogelijk om de rondvaart te combineren met koffie & gebak of een lunch aan boord. 

Koffie & gebak aan boord: €5,50 per persoon 
Lunch bestaande uit pompoensoep, 2 broodjes, melk, jus d’orange en een krentenbol: €14,50 per persoon. 

TIP: Combineer de rondvaart met een stadswandeling, bezoek aan het Arboretum, sterrenwacht of een van de musea en ontvang 10% korting op de rondvaart.