Molecaten Park Bosbad Hoeven

Molecaten Park Bosbad Hoeven ligt in de bossen tussen Hoeven, Oudenbosch en Bosschenhoofd. Deze familiecamping met het bekende waterspeelpark Splesj is een begrip in Nederland en ver daarbuiten. De bosrijke omgeving vraagt erom ontdekt te worden, maar ook op het vakantiepark is veel te doen.

Openingstijden

Ga je voor een chalet, tent, caravan of camperplaats?

Bij Molecaten Park Bosbad Hoeven geniet je volop van je vakantie. Ga je op vakantie met de kids of lekker met z’n tweeen? Voor iedereen is er een geschikte accommodatie beschikbaar. Huur een tent, neem je camper mee of boek een chalet voor 4- of 6 personen. Of je nu een plekje boekt zodat je lekker dicht bij het grootste Waterspraypark van Europa zit of omdat je de omgeving wilt ontdekken, je ideale plaats zit er vast bij!

Waterpret voor jong én oud

De 7 spectaculaire glijbanen, het waterspraypark en de speeltuin geven dagenlang speelplezier voor onze jonge gasten bij Splesj!. Het zomerse activiteitenprogramma biedt de gasten van het vakantiepark dagelijks leuke- en afwisselende activiteiten. Maar het park biedt ook rust, ontspanning en inspanning. De bosrijke omgeving nodigt uit tot wandelen en fietsen. De knooppuntenroute start recht voor de entree van het vakantiepark. Fietsroutes en route-tips zijn verkrijgbaar aan de receptie, maar ook op deze pagina. Geniet op het terras van uw bungalow of voor de caravan of camper van een goed boek in het ruime groen van de camping.

Voor avonturiers en rust-zoekers

Bij Molecaten Park Bosbad Hoeven kunt u met eigen caravan, camper of tent terecht, maar u kunt ook een caravan, chalet of ingerichte tent huren op het park, zo ben je van alle gemakken voorzien! Een verblijf op Molecaten Park Bosbad Hoeven staat hoe dan ook garant voor een verblijf vol activiteiten, plezier en ontspanning.

Bezoek website

Andere locaties in de buurt