fbpx

Molecaten Park Bosbad Hoeven

Molecaten Park Bosbad Hoeven ligt in de bossen tussen Hoeven, Oudenbosch en Bosschenhoofd. Deze familiecamping met het bekende waterspeelpark Splesj is een begrip in Nederland en ver daarbuiten. De bosrijke omgeving vraagt erom ontdekt te worden, maar ook op het vakantiepark is veel te doen.

Voor jong én oud

De 7 spectaculaire glijbanen, het waterspraypark en de speeltuin geven dagenlang speelplezier voor onze jonge gasten. Het zomerse activiteitenprogramma biedt de gasten van het vakantiepark dagelijks leuke- en afwisselende activiteiten. Maar het park biedt ook rust, ontspanning en inspanning. De bosrijke omgeving nodigt uit tot wandelen en fietsen. De knooppuntenroute start recht voor de entree van het vakantiepark. Fietsroutes en route-tips zijn verkrijgbaar aan de receptie, maar ook op deze pagina. Geniet op het terras van uw bungalow of voor de caravan of camper van een goed boek in het ruime groen van de camping.

Voor avonturiers en rust-zoekers

Bij Molecaten Park Bosbad Hoeven kunt u met eigen caravan, camper of tent terecht, maar u kunt ook een caravan, chalet of ingerichte tent huren op het park, zo ben je van alle gemakken voorzien! Een verblijf op Molecaten Park Bosbad Hoeven staat hoe dan ook garant voor een verblijf vol activiteiten, plezier en ontspanning.

  molencaten park bosbad hoeven
 molencaten park bosbad hoevenmolecaten park bosbad hoeven

Waar?

Molecaten Park Bosbad Hoeven
Oude Antwerpsepostbaan
Hoeven

Molecaten Park Bosbad Hoeven Molecaten Park Bosbad Hoeven
Oude Antwerpsepostbaan
Hoeven

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!

Voor ondernemers