fbpx

Jachthaven Oudenbosch

Jachthaven Oudenbosch

De jachthaven van Oudenbosch ligt aan een korte zijtak van de Mark / Dintel in het centrum van Oudenbosch. De jachthaven ligt op steenworp afstand van de Basiliek van Oudenbosch en de winkelstraat van Oudenbosch met alle faciliteiten om de hoek. De jachthaven, bestaande uit een passantenhaven en een haven voor vaste plaatsen is van alle gemakken voorzien en biedt boxen aan boten van 6 tot 12 meter lang, maar ook boten tot 20 meter lang zijn van harte welkom.

De haven van Oudenbosch heeft in de nabijheid van uw boot tappunten voor elektra (16A) en water. Daarnaast zijn voor een langer verblijf sanitair en wasvoorzieningen aanwezig. Op 300 meter van de jachthaven van Oudenbosch is tevens een tankinrichting voor Diesel en Benzine gelegen.

Jachthaven centraal in West-Brabant

De jachthaven van Oudenbosch is een van de meest centrale jachthavens van West-Brabant. Voor vaste plaatsen is Oudenbosch bij uitstek geschikt. Met een treinstation 950 meter, A16 en A17 in de nabijheid van Oudenbosch en een uitgestrekt vaargebied binnen handbereik, van Biesbosch tot de Zeeuwse wateren is Jachthaven Oudenbosch zowel makkelijk bereikbaar, als uiterst geschikt voor een grote variatie aan vaartochten.

Passantenhaven Oudenbosch

Maakt u een mooie vaartocht door West-Brabant met uw boot? Dan is de jachthaven van Oudenbosch de ideale aanlegplaats voor een korter of langer verblijf. In Oudenbosch is veel te zien en beleven, voor jong en oud. Liefhebbers van erfgoed kunnen hun hart ophalen in de Basiliek van Oudenbosch, bij Sterrenwacht Tivoli of op het voormalig Jongensinternaat St. Louis. Deze prachtige monumenten en de diverse musea in Oudenbosch vullen uw dag in een handomdraai. Met twee supermarkten om de hoek van de haven kunt u uw benodigdheden voor op de boot hier gemakkelijk inslaan. Ook andere winkels zoals de HEMA, Kruidvat, slager of kledingwinkel vindt u op steenworp afstand in de Fenkelstraat, die uitkomt op de Haven.

Ligging

Jachthaven Oudenbosch ligt aan een korte zijtak (1100m) van de Mark / Dintel. Vaart u het kanaal uit en slaat u af naar stuurboordzijde vaart u richting Etten-Leur, Breda, Oosterhout en Drimmelen met de prachtige Biesbosch. Slaat u af naar bakboordzijde dan liggen Stampersgat, Roosendaal, Steenbergen, Benedensas, Dintelsas en Willemstad binnen handbereik.

De grote wateren Hollands Diep, Volkerak en Maas brengen u van buiten Noord-Brabant gemakkelijk naar West-Brabant. Via Drimmelen of Dintelmond/Dintelsas vaart u West-Brabant binnen.

Meer informatie over varen in West-Brabant vindt u via Varen in Brabant.

Waar?

Turfhoofd 53
4731 LZ Oudenbosch
Nederland

Jachthaven Oudenbosch Turfhoofd 53
4731 LZ Oudenbosch
Nederland

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!

Voor ondernemers