fbpx

Contact

Heeft u vragen over een bezoek aan Halderberge? Bent u op zoek naar een leuk arrangement tijdens een familie- of vriendenuitje? Of bent u een ondernemer en komt u graag met ons in contact?

Stuur gerust een mailtje met uw vragen, suggesties of ideeën. We helpen u graag verder om uw bezoek aan Halderberge zo soepel en plezierig mogelijk te laten verlopen.

Bezoek ook eens het Toeristisch Informatie Punt Halderberge, hier kunt u terecht voor uit-tips, folders, fiets- en wandelroutes, overnachtingsadressen en overige informatie.

Adres
Stationsstraat 7
4731 GM Oudenbosch
Tel. 0165-786530
info@visithalderberge.com

Openingstijden:

Pasen t/m herfstvakantie dinsdag t/m zondag van 10:00 uur tot 15:00 uur.
Herfstvakantie t/m Pasen vrijdag t/m zondag van 10:00 uur tot 15:00 uur.

 

Visit Halderberge

Stichting Visit Halderberge heeft als missie ‘het Goed van Halderberge’ op de kaart te zetten als een eeuwenoude, gastvrije en innovatieve regio in Brabant. Zodat meer bezoekers naar Halderberge komen, hier langer verblijven en langer kunnen genieten van het “Goed van Halderberge”. Met Connect Halderberge verbindt en versterkt Visit Halderberge de Halderbergse vrijetijdssector. We ontplooien uiteenlopende marketingactiviteiten en dragen actief bij aan de productontwikkeling binnen Halderberge om de gewenste duurzame groei van de vrijetijdseconomie te realiseren. Aansluiten bij Visit Halderberge is meebouwen aan Halderberge én profiteren van de collectieve inspanningen en samenwerkingen. Visit Halderberge is een stichting zonder winstoogmerk.

Contact opnemen

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!

Voor ondernemers