Natuurcamping Landgoed de Wildert

Landgoed de Wildert is een natuurcamping gelegen in de bossen van Bosschenhoofd. Het landgoed is in 1894 gesticht en sinds 1959 is het inmiddels 15 ha. grote landgoed al ingericht als camping. U kunt hier terecht van 1 nacht tot 6 maanden met toercaravan, tent, camper, tenttrailer en zeker niet te vergeten met de fiets. De oppervlakte, uitzicht en vorm van de kampeerplaatsen zijn allemaal uniek en voorzien van een elektra aansluiting.
  • maandag : 10:00 - 18:00 | dinsdag: 10:00 - 18:00 | woensdag: 10:00 - 18:00 | donderdag: 10:00 - 18:00 | vrijdag: 10:00 - 18:00 | zaterdag: 10:00 - 18:00 | zondag: 10:00 - 18:00

Midden in de natuur én toch comfortabel

Bij Natuurcamping Landgoed de Wildert zit je echt midden in het bos en toch ontbreekt het niet aan de nodige comfort. Het sanitair is van hoge kwaliteit en wordt dagelijks schoongemaakt. Er zijn een jeu-de-boules baan en tafeltennistafel aanwezig en voor gasten die wat langer blijven is er ook een wasserette met alle voorzieningen. Als u een avondje niet wilt koken, dan kunt u bij Restaurant de Haard een heerlijk hapje eten.

Genieten van privacy in het groen

De plaatsen hebben veel privacy en afhankelijk van welke plaats u uitkiest, omringd door veel groen. De auto’s staan niet tussen de kampeermiddelen, maar aan de buitenzijde van de veldjes. Het sanitair is van hoge kwaliteit en er is een douche voor mindervalide mensen. Voor de allerkleinsten is er een speeltuintje in de schaduw. In de receptie bevind zich een hele uitgebreide folderpost en worden er diverse biologische producten verkocht, zoals: “eitjes van eigen kip”, “honing van het landgoed”, “kruidenplantjes” etc. Tijdens de zomer wordt er op heel kleine schaal groenten en fruit uit de moestuin verkocht. Dit is echter  afhankelijk van tijd, weer en vooral ook heel afhankelijk van alle beestjes, die mee- of tegenwerken. In de ruimte naast de receptie is WIFI aanwezig. Landgoed de Wildert is ideaal als u een camping zoekt zonder overdreven luxe, maar wel comfortabel wilt genieten van de natuur in al haar eenvoud.
Andere locaties in de buurt