Brasserie Tivoli

Op één van de mooiste plekjes in het centrum van Oudenbosch is Brasserie Tivoli gevestigd. Geniet in de achtertuin op het terras van het zonnetje en wat lekkers te eten en drinken.

In het centrum van Oudenbosch, recht tegenover de Basiliek staat het voormalige Jezuïetenklooster. In dit prachtige rijksmonument zijn Brasserie Tivoli, volkssterrenwacht Tivoli, Escaperoom Kluisjesroof en ’t Zusje gevestigd. Na 44 jaar afwezigheid is de volkssterrenwacht in 2013 weer terug op zijn oude vertrouwde plaats. Brasserie Tivoli is een echte dorpsbrasserie: een gemoedelijke Brabantse plek die gastvrijheid ademt. Met een prachtig terras aan de voor- en achterzijde een heerlijke plek om te lunchen, high-tea-en dineren of te borrelen.

Op de lunch- en dinerkaart van Tivoli zijn diverse gerechten te vinden die met smaakvolle streekproducten gemaakt zijn. Combineer een dagje Halderberge met een bezoekje aan dit historische restaurant. Óók voor grotere groepen tot 80 personen biedt Brasserie Tivoli alle ruimte.

Andere horeca in de buurt
Vorige
Volgende
CJ2A0876
Nazomeren in Halderberge?

Geniet op een mooie nazomerdag van de Halderbergse natuur of kom cultuur snuiven, want dat is ieder seizoen heerlijk!