fbpx

Waterspeelpark Splesj, Bosbad Hoeven

Het grootste waterspraypark van Nederland & België, Splesj!

Waterspeelpark Splesj is het grootste outdoor waterspeelparadijs van de Benelux, bij velen wel bekend als “Bosbad Hoeven”.
Met ruim 900 m² aan waterplezier in het spray-park met verschillende waterfonteinen, spuitkanonnen en de Mega Soaker een topattractie voor jong en oud. Ook de allerkleinsten kunnen in het spray-park hun energie kwijt. Met een eigen spray-park met sprieten, bloemen en waterfonteintjes is het ook voor de jongste waterratten een leuke dag.

Splesj is veel meer dan alleen het water-spray park, met een kinderbad zijn er ook een zwem- en speelbad en een duikbad om bommetjes te maken en te duiken tot maar liefst 3,5 meter. De absolute topattractie van Splesj zijn echter de 7 spectaculaire glijbanen. Van supersonisch snelle glijbanen, verduisterde glijbanen, een halfpipe tot een wildwaterbaan. De avontuurlijke zwemmer kan hier zijn hart ophalen.

Even niet zwemmen? Stap dan in een roeiboot en vaar over de grote roeivijver, ga spelen in de grote speeltuin met zandbak, trampoline springen, schommelen of minigolf spelen.

Eetcafé De Archipel

Na een dag zwemmen, ravotten en spelen kan je terecht bij Eetcafé De Archipel voor een bord spareribs, pizza, ijs of een frietje. Ga lekker op het terras zitten boven het water of binnen in het Eetcafé. Je kan hier ook terecht voor een potje poolbiljart of darts als je na een dag in het water zin hebt in wat ontspanning.

Molecaten Park Bosbad Hoeven

Splesj is onderdeel van Bosbad Hoeven, een vakantiepark van Molecaten. Gasten van Molecaten Park Bosbad Hoeven hebben gratis toegang tot Waterspeelpark Splesj!
In het park zijn caravans, chalets en tenten te huur maar een verblijf met eigen caravan, camper of tent is ook mogelijk.

 

Waar?

Waterspeelpark Splesj (locatie Molecaten Park Bosbad Hoeven)
Oude Antwerpsepostbaan
Hoeven

Waterspeelpark Splesj, Bosbad Hoeven Waterspeelpark Splesj (locatie Molecaten Park Bosbad Hoeven)
Oude Antwerpsepostbaan
Hoeven

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!

Voor ondernemers