Waterspeelpark Splesj, Bosbad Hoeven

Neem een duik in één van de baden, spring van de glijbaan of stap in een band en ga van de half-pipe. Splesj! is één van de gaafste buitenzwembaden van Nederland! Even uitgezwommen? Laat je dan gaan in de grote outdoor speeltuin.

Het grootste waterspeelpark van de Benelux, Splesj!

Waterspeelpark Splesj is het grootste outdoor waterspeelparadijs van de Benelux, bij velen wel bekend als “Bosbad Hoeven”. Nergens vind je zoveel gave waterglijbanen bij elkaar. De glijbanen zijn er voor jong en oud. De jongste gasten genieten van de gewone glijbaan, maar ben je wat ouder? Dan durf je vast van de Sidewinder of de Supercrater!

Met ruim 900 m² aan waterplezier in het spray-park met verschillende waterfonteinen, spuitkanonnen en de Mega Soaker een topattractie voor jong en oud. Ook de allerkleinsten kunnen in het spray-park hun energie kwijt. Met een eigen spray-park met sprieten, bloemen en waterfonteintjes is het ook voor de jongste waterratten een leuke dag. Nergens in Europa vind je zo’n groot waterspraypark als bij Waterspeelpark Splesj! Dus als je je hier niet kunt vermaken, waar dan wel?!

Splesj is veel meer dan alleen het water-spray park, met een kinderbad zijn er ook een zwem- en speelbad en een duikbad om bommetjes te maken en te duiken tot maar liefst 3,5 meter. De absolute topattractie van Splesj zijn echter de 7 spectaculaire glijbanen. Van supersonisch snelle glijbanen, verduisterde glijbanen, een halfpipe tot een wildwaterbaan. De avontuurlijke zwemmer kan hier zijn hart ophalen.

Even niet zwemmen? Stap dan in een roeiboot en vaar over de grote roeivijver, ga spelen in de grote speeltuin met zandbak, trampoline springen, schommelen of minigolf spelen.

Restaurant Ons Caat

Na een dag zwemmen, ravotten en spelen kan je terecht bij Restaurant Ons Caat voor een bord spareribs, pizza, ijs of een frietje. Ga lekker op het terras zitten boven het water of binnen in het restaurant. Je kan hier ook terecht voor een potje poolbiljart of darts als je na een dag in het water zin hebt in wat ontspanning.

Molecaten Park Bosbad Hoeven

Splesj is onderdeel van Bosbad Hoeven, een vakantiepark van Molecaten. Gasten van Molecaten Park Bosbad Hoeven hebben gratis toegang tot Waterspeelpark Splesj!
In het park zijn caravans, chalets en tenten te huur maar een verblijf met eigen caravan, camper of tent is ook mogelijk.

 

Andere locaties in de buurt