fbpx

ENPC

Op zoek naar een avontuurlijke uitdaging? Een onvergetelijke parachutesprong?

Dan ben je bij Skydive ENPC aan het juiste adres! Al meer dan 70 jaar springen wij met passie en plezier een gat in de lucht. Wij staan voor veiligheid, gezelligheid en persoonlijk contact. Want parachutespringen is natuurlijk niet zomaar een uitdaging! Onze enthousiaste tandemmasters staan klaar om je mee te nemen in jouw spectaculaire tandemsprong. Daarnaast leggen wij je sprong van A tot Z vast op film en video.

Zo kun je altijd terug naar het ultieme gevoel van vrijheid met adembenemend uitzicht!

 

Wil je zelf leren parachutespringen?

Een Static Line opleiding volgen of je Militaire Wing halen? Al sinds 1948 worden parachutisten opgeleid bij Skydive ENPC. Wij hebben een groot team van ervaren instructeurs, die zich allemaal op vrijwillige basis vol passie en professionaliteit inzetten voor nieuwkomers binnen de sport. Omdat we geen commerciële club zijn, is er veel tijd om iedere leerling persoonlijk aandacht te geven. Daarnaast word je meteen lid van onze gezellige Brabantse club en heb je er een leuk, nieuw netwerk bij!

Kijk voor meer informatie op https://www.enpc.nl!

Kijken en beleven

Combineer je parachutesprong met andere activiteiten op Breda International Airport. Breng een bezoek aan het Vliegend Museum Seppe en ontdek alles over de bijzondere vliegtuigen die hier staan. Ontdek Bosschenhoofd of bezoek de andere kernen van Halderberge.

Waar?

Breda International Airport
Pastoor van Breugelstraat
Bosschenhoofd

ENPC Breda International Airport
Pastoor van Breugelstraat
Bosschenhoofd

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!

Voor ondernemers