fbpx

Grieks Restaurant Mythos

Brabantse gezelligheid en Griekse sfeer

Bij Grieks Restaurant Mythos in Hoeven merk je bij binnenkomt direct dat het geen doorsnee Grieks restaurant is. Waan jezelf in Griekse sferen onder het toeziend oog van de 12 Griekse goden, die zijn afgebeeld op een prachtig fresco. Zoals gebruikelijk in Griekenland wordt je verwelkomd met een glaasje Ouzo! Reserveren is gewenst, zodat u gegarandeerd een plaatje heeft.

Uniek avondje uit

Bezoek restaurant Mythos en je bent verzekerd van een uniek avondje uit, met z’n tweetjes of met een groep! Neem plaats in de Oude Smitse, die is ingericht als oude smederij compleet met ovens en originele attributen. Ontdek de gezellige ambiance die je bij een Griek niet verwacht.

Ontdek naast de Griekse invloeden ook de andere bezienswaardigheden in Hoeven of in Halderberge. Combineer de Griekse sfeer met de Brabantse gezelligheid tijdens je bezoek!

Waar?

Sint Janstraat 3
4741 AL Hoeven
Nederland

Grieks Restaurant Mythos Sint Janstraat 3
4741 AL Hoeven
Nederland

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!

Voor ondernemers