Jachthaven Hoeven ’t Lamgat

Jachthaven ’t Lamgat ligt ten Noorden van Hoeven, één van de vijf kernen van Halderberge. Haven ’t Lamgat is een haven met vaste ligplaatsen, maar er is plaats voor passanten als vaste boten uitgevaren zijn. Vanuit Jachthaven ’t Lamgat zijn zowel Oudenbosch, als ook Etten-Leur en Breda snel te bereiken. De haven ligt aan het fiets- en wandelknooppuntennetwerk van West-Brabant op een mooie plaats, ver weg van drukte en rumoer van de stad.

Jachthaven Hoeven

Jachthaven Hoeven is voorzien van alle gemakken. In het kantoor van de havenmeester is naast een toilet- en wasgelegenheid ook een ontspanningsruimte gevestigd. U kunt gebruik maken van electriciteitsaansluitingen en watertappunten. De jachthaven van Hoeven is landelijk gelegen en biedt daarom een ideale uitvalsbasis voor rustzoekers en natuurliefhebbers.

Passantenhaven

Jachthaven ’t Lamgat in Hoeven is een jachthaven met enkel vaste ligplaatsen maar als er plaatsen leeg zijn, kunnen passanten hier hun boot aanleggen. Neem contact op met de havenmeester voor een ligplaats.

Andere overnachtingsmogelijkheden in de buurt
Camperplaats het Oude Bossche veld

Camperplaats Het Oude Bossche Veld

Vorige
Volgende
CJ2A0876
Nazomeren in Halderberge?

Geniet op een mooie nazomerdag van de Halderbergse natuur of kom cultuur snuiven, want dat is ieder seizoen heerlijk!