fbpx

Jachthaven Hoeven ’t Lamgat

Jachthaven ’t Lamgat ligt ten Noorden van Hoeven, één van de vijf kernen van Halderberge. Haven ’t Lamgat is een haven met vaste ligplaatsen, maar er is plaats voor passanten als vaste boten uitgevaren zijn. Vanuit Jachthaven ’t Lamgat zijn zowel Oudenbosch, als ook Etten-Leur en Breda snel te bereiken. De haven ligt aan het fiets- en wandelknooppuntennetwerk van West-Brabant op een mooie plaats, ver weg van drukte en rumoer van de stad.

Jachthaven Hoeven

Jachthaven Hoeven is voorzien van alle gemakken. In het kantoor van de havenmeester is naast een toilet- en wasgelegenheid ook een ontspanningsruimte gevestigd. U kunt gebruik maken van electriciteitsaansluitingen en watertappunten. De jachthaven van Hoeven is landelijk gelegen en biedt daarom een ideale uitvalsbasis voor rustzoekers en natuurliefhebbers.

Passantenhaven

Jachthaven ’t Lamgat in Hoeven is een jachthaven met enkel vaste ligplaatsen maar als er plaatsen leeg zijn, kunnen passanten hier hun boot aanleggen.

Waar?

Goudbloemsedijk
4741 SN Hoeven
Nederland

Jachthaven Hoeven ’t Lamgat Goudbloemsedijk
4741 SN Hoeven
Nederland

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!

Voor ondernemers