B&B Antonius Hoeve

B&B Antonius Hoeve is een landelijk gelegen Bed & Breakfast in het buitengebied tussen Oudenbosch en Bosschenhoofd. Tussen de schapen, kippen en geiten heb je een heerlijk verblijf met polders en bossen om de hoek.

Gezellige bed & breakfast in de polder

De 4 kamers voor 2 personen bevinden zich op de eerste verdieping en beschikken elk over een eigen badkamer en suite (rain shower douche, wastafel en wc). De kamers beschikken over individuele temperatuur regeling zowel voor de warme- als ook de koude dagen. Wifi is op aanvraag beschikbaar.

B&B Antonius Hoeve ligt op een ruim perceel van ca. 4 ha, aangeplant met een verschillende bomen, struiken en heesters. Logeren op de Antonius Hoeve is een authentieke buiten ervaring voor de gast die een rustige en groene omgeving zoekt. Natuur, eenvoud en puur is waar wij naar streven. B&B Antonius Hoeve is daarom de perfecte uitvalsbasis voor natuurgenieters. Met het Pagnevaartbos om de hoek en diverse fietsroutes rondom de bed & breakfast raakt u niet snel uitgekeken.

Het ontbijt wordt verzorgd in de gezamenlijke recreatie ruimte. Hier is ook een keukenblok voor koffie en thee. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van het terras met BBQ en uitzicht op de tuin en weides.

Andere locaties in de buurt