B&B, camping & chalets Antonius Hoeve

Antonius Hoeve is een divers recreatief bedrijf met Bed and Breakfast accommodatie, eigentijdse en luxueuze chalets, en een intieme camping met privésanitair bij de standplaats. De Antonius Hoeve streeft naar duurzaamheid, waarbij zij actief bijdragen aan het behoud van de natuur en het aanbieden van eerlijke Brabantse gastvrijheid. Antonius Hoeve is gelegen in het buitengebied van Oudenbosch, net buiten de bebouwde kom. Oudenbosch ligt centraal tussen Moerdijk, Roosendaal en Breda. Antwerpen en Rotterdam zijn binnen 40 minuten met de auto te bereiken. Het dorp heeft een eigen NS-treinstation en diverse busverbindingen.
  • maandag : 15:00 - 18:00 | dinsdag: 15:00 - 18:00 | woensdag: 15:00 - 18:00 | donderdag: 15:00 - 18:00 | vrijdag: 15:00 - 18:00 | zaterdag: 15:00 - 18:00 | zondag: 15:00 - 18:00

Gezellige bed & breakfast in de polder

De 4 kamers voor 2 personen bevinden zich op de eerste verdieping en beschikken elk over een eigen badkamer en suite (rain shower douche, wastafel en wc). De kamers beschikken over individuele temperatuur regeling zowel voor de warme- als ook de koude dagen. Wifi is op aanvraag beschikbaar.

B&B Antonius Hoeve ligt op een ruim perceel van ca. 4 ha, aangeplant met een verschillende bomen, struiken en heesters. Logeren op de Antonius Hoeve is een authentieke buiten ervaring voor de gast die een rustige en groene omgeving zoekt. Natuur, eenvoud en puur is waar wij naar streven. B&B Antonius Hoeve is daarom de perfecte uitvalsbasis voor natuurgenieters. Met het Pagnevaartbos om de hoek en diverse fietsroutes rondom de bed & breakfast raakt u niet snel uitgekeken.

Het ontbijt wordt verzorgd in de gezamenlijke recreatie ruimte. Hier is ook een keukenblok voor koffie en thee. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van het terras met BBQ en uitzicht op de tuin en weides.

Moderne luxe chalets

Antonius Hoeve Chalets verwelkomt gasten met vier eigentijdse tweepersoons chalets, gelegen te midden van de idyllische, kleinschalige camping. Deze moderne en compacte woningen, gebouwd door Cube-Homes, zijn een toonbeeld van duurzaamheid en circulariteit. Met een doordachte isolatie, warmtepomp en/of pellethaard voor verwarming, zijn de chalets volledig gasvrij en voorzien van PV-zonnecellen en zo vrijwel energieneutraal.

Omringd door een prachtige omgeving van jonge aanplant, bestaande uit diverse (sier)struiken, heesters en bomen. Deze aanplant dient niet alleen ter verfraaiing, maar biedt ook privacy tussen de chalets. Onze inzet voor een groen en veilig verblijf komt tot uiting in zuinige nachtverlichting, wifi-dekking en cameratoezicht op alle toegangspunten van de camping.

Andere locaties in de buurt