fbpx

Brouwerij ’t Meuleneind

Breng een bezoek aan Brouwerij ’t Meuleneind

Altijd al een bezoek willen brengen aan een bierbrouwerij? Breng dan een bezoek aan Brouwerij ’t Meuleneind in Hoeven. Leer alle stappen van het brouwproces tot in detail kennen tijdens je bezoek. Proef het enthousiasme en de liefde die dag in dag uit in het bier wordt gestoken om het uiteindelijk te kunnen bottelen.

Naast een bezoek aan de brouwerij worden er ook diverse bierbrouw workshops en proeverijen verzorgd. Tijdens de workshop bierbrouwen leren de brouwers je om je eigen bier te maken.

Loop mee met de enthousiaste bierbrouwers

Benieuwd geworden naar de brouwerij? Reserveer dan voor een rondleiding! Na de rondleiding staan er uiteraard diverse biertjes voor je klaar en kun je genieten van bijpassende hapjes. Extra bieren mee naar huis nemen? Bezoek dan het ‘winkeltje’ bij de brouwerij.

Waar?

Moleneindsestraat 21
Hoeven
Nederland

Brouwerij ’t Meuleneind Moleneindsestraat 21
Hoeven
Nederland

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!

Voor ondernemers