Huiskamer in den Bocht

Huiskamer in den Bocht is een gezellig café in Hoeven, gevestigd in een authentiek pand. Voor de echte bierliefhebber is het café uitermate geschikt. Met 6 tapkranen en 30 tal flesbieren op de bierkaart valt er een hoop te proeven! Natuurlijk wordt er ook een heerlijk bakje koffie of thee, wijn of andere drankjes geserveerd.

“De Bocht”

De naam “De Bocht” zoals het café al van oudsher wordt genoemd is afkomstig van een omheinde ruimte, waarbinnen verdwaald vee door de koeienjongens tijdelijk werd ondergebracht. De koeienjongens waren jongens die op het vee moesten passen tot de eigenaar het kwam ophalen. In 1877 begon de toenmalige eigenaar een tapperij. In 1882 kreeg hij een vergunning om alcoholische dranken te verkopen in de “huiskamer van de woning”. Ondanks de lange historie is Huiskamer in den Bocht helemaal van deze tijd. Geniet in de historische sfeer van een lekker hapje en drankje.

Fietsen in Halderberge

Huiskamer in den Bocht is een heerlijke tussenstop of opstapplek voor fietsers en wandelaars. Geniet naast een drankje ook van lekker eten. Laat je verrassen! 

Andere locaties in de buurt