fbpx

Huiskamer in den Bocht

Huiskamer

Huiskamer in den Bocht is een gezellig café in Hoeven, gevestigd in een authentiek pand. Voor de echte bierliefhebber is het café uitermate geschikt. Met 6 tapkranen en 30 tal flesbieren op de bierkaart valt er een hoop te proeven! Natuurlijk wordt er ook een heerlijk bakje koffie of thee, wijn of andere drankjes geserveerd.

“De Bocht”

De naam “De Bocht” zoals het café al van oudsher wordt genoemd is afkomstig van een omheinde ruimte, waarbinnen verdwaald vee door de koeienjongens tijdelijk werd ondergebracht. De koeienjongens waren jongens die op het vee moesten passen tot de eigenaar het kwam ophalen. In 1877 begon de toenmalige eigenaar een tapperij. In 1882 kreeg hij een vergunning om alcoholische dranken te verkopen in de “huiskamer van de woning”.

Fietsen in Halderberge

Huiskamer in den Bocht is een heerlijke tussenstop voor fietsers en wandelaars. Geniet naast een drankje ook van lekker eten. Laat je verrassen! Bekijk hier de verschillende fiets- en wandelroutes door Hoeven en Halderberge.

Waar?

Moleneindsestraat 58
4741 RK Hoeven
Nederland

Huiskamer in den Bocht Moleneindsestraat 58
4741 RK Hoeven
Nederland

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!

Voor ondernemers