fbpx

Camperplaats Het Oude Bossche Veld

Van bossen tot musea en van kerk tot vliegveld

Camperplaats Het Oude Bossche Veld in Oudenbosch beschikt over 15 plaatsen. Deze plaatsen zijn verspreid over een mooi veld met (gedeeltelijk) verharde ondergrond.

Mooie ruime plaatsen allemaal voorzien van stroom aansluiting (elektriciteit) gelegen tussen Breda en Roosendaal. In de nabije omgeving is er veel te ontdekken en te bezichtigen. De camperplaats is eenvoudig te bereiken voor een heerlijke overnachting, en de ideale startplek om de omgeving te verkennen.

De camper plaats beschikt over onder andere een ‘wilde’ kijk & pluk tuin, en een algemene te gebruiken barbecue,  picknicktafel, schommel, glijbaan en trampoline. Uiteraard hebben we  ook de gebruikelijke faciliteiten zoals toiletten, een vuilwater loos punt, schoon (drink) water, stortplaats voor chemisch toilet. Uiteraard ontbreekt ook de gratis WIFI niet.

Gewoon (h)eerlijk

Camperplaats Het Oude Bossche Veld is het hele jaar geopend. Daarnaast is reserveren niet noodzakelijk.

Waar?

Moerdijksestraat 1
4731 TH Oudenbosch
Nederland

Camperplaats Het Oude Bossche Veld Moerdijksestraat 1
4731 TH Oudenbosch
Nederland

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!

Voor ondernemers