fbpx

Café Eeterij Stroop

Bij Café en Eeterij Stroop is het goed toeven, op z’n Brabants gezegd. De Brabantse gezelligheid met regelmatig live-muziek, smakelijke gerechten en een gemoedelijke sfeer zorgen er voor dat Café Stroop een begrip is in de regio voor een hapje en een drankje.

Café Stroop

De ideale pauzeplaats voor fietsers en wandelaars. Met meer dan 30 bieren, wereldse wijnen en natuurlijk een goede koffie kan een snel kopje koffie zomaar een lange zit worden… De lunchkaart staat vol met klassiekers en verrassende combinaties. Kom eens langs en voel de gemoedelijkheid!

Eeterij

Als de avond nadert verandert café Stroop in een gemoedelijke eeterij met een eenvoudige kaart, maar dat maakt de kaart niet minder smakelijk! Verschillende vleesgerechten en een smakelijke vangst van de dag is wat chefkok Vincent zijn gasten voorschoteld.

Waar?

Pastoor van Breugelstraat 23
Bosschenhoofd
Nederland

 • Bezoek de website
 • 0165-316793
 • Social media

  Extra informatie

  • Openingstijden
  • Maandag: gesloten
   Dinsdag: 12.00 - 01.00 uur
   Woensdag: 12.00 - 01.00 uur
   Donderdag: 12.00 - 01.00 uur
   Vrijdag: 12.00 - 02.00 uur
   Zaterdag: 12.00 - 02.00 uur
   Zondag: 12.00 - 00.00 uur
Café Eeterij Stroop Pastoor van Breugelstraat 23
Bosschenhoofd
Nederland

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!

Voor ondernemers