fbpx

Hotel De Reiskoffer

Het gezelligste Hotel van Brabant

Hotel De Reiskoffer is gevestigd in een voormalig kloosterpand omgeven door bos en gelegen in het zuiden van Nederland. Bosschenhoofd ligt in de driehoek; Breda, Rotterdam en Antwerpen en is het ideale groene middelpunt. Het hotel is het rustpunt, waar de gasten genieten van de talloze fiets-en wandelroutes die er beschikbaar zijn. Door de jaren ervaring is het Reiskofferteam de gastvrijheidexpert in de regio en staat het daarom ook bekend als het gezelligste hotel van Brabant.

Met 56 ruime kamers, 10 inspirerende vergaderzalen en een uitstekende keuken maakt Hotel De Reiskoffer de ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten, bedrijfsfeesten of een weekendje weg.

Travelduck

Maak ook kennis met Travelduck, de reizende badeend die op elke hotelkamer ligt om voor onze gasten mee te nemen. Neem de eend mee op reis en maak een foto met Travelduck waar dan ook op de wereld en maak kans op een presentje. Door het gehele hotel zijn foto’s en verhalen van onze gasten te vinden samen met Duckie. Een leuke interactie en gedeelde beleving van al het moois op de wereld.

 

 

Waar?

Pastoor van Breugelstraat 45
Bosschenhoofd
Nederland

Hotel De Reiskoffer Pastoor van Breugelstraat 45
Bosschenhoofd
Nederland

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!

Voor ondernemers