fbpx

Hotel De Reiskoffer

Het gezelligste Hotel van Brabant

Hotel De Reiskoffer is gevestigd in een voormalig kloosterpand omgeven door bos en gelegen in het zuiden van Nederland. Bosschenhoofd ligt in de driehoek; Breda, Rotterdam en Antwerpen en is het ideale groene middelpunt. Het hotel is het rustpunt, waar de gasten genieten van de talloze fiets-en wandelroutes die er beschikbaar zijn. Door de jaren ervaring is het Reiskofferteam de gastvrijheidexpert in de regio en staat het daarom ook bekend als het gezelligste hotel van Brabant.

Het hotel beschikt over 56 ruime kamers, 8 inspirerende vergaderzalen en authentieke kapel als ontbijtzaal en een fitness ruimte (tegen betaling). In het hotel is Brasserie Louis (met terras) gevestigd, waar je terecht kunt voor een koffie, lunch borrel of diner.

 

 

 

Waar?

Pastoor van Breugelstraat 45
Bosschenhoofd
Nederland

Hotel De Reiskoffer Pastoor van Breugelstraat 45
Bosschenhoofd
Nederland

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!

Voor ondernemers