Fletcher Hotel-Restaurant De Reiskoffer

Fletcher Hotel-Restaurant De Reiskoffer is gevestigd in een voormalig kloosterpand omgeven door bos en gelegen in het zuiden van Nederland. Bosschenhoofd ligt in de driehoek; Breda, Rotterdam en Antwerpen en is het ideale groene middelpunt. Het hotel is het rustpunt, waar de gasten genieten van de talloze fiets-en wandelroutes die er beschikbaar zijn.
  • maandag : 07:00 - 23:00 | dinsdag: 07:00 - 23:00 | woensdag: 07:00 - 23:00 | donderdag: 07:00 - 23:00 | vrijdag: 07:00 - 23:00 | zaterdag: 07:00 - 23:00 | zondag: 07:00 - 23:00

Het gezelligste hotel van Brabant

Hotel de Reiskoffer  is een begrip in Noord-Brabant. De ligging tussen Breda, Roosendaal en Oudenbosch zorgt er voor dat er altijd wel iets te zien en te doen is. Of je nu van fietsen en wandelen houdt in de mooie groene omgeving, wilt shoppen of cultuur wilt snuiven, vanuit Hotel de Reiskoffer beleef je het het best. Het gastvrije team staat voor je klaar. Niet voor niets wordt Hotel de Reiskoffer het gezelligste hotel van Brabant genoemd!

Het hotel beschikt over 56 ruime kamers, 8 inspirerende vergaderzalen en authentieke kapel als ontbijtzaal en een fitness ruimte (tegen betaling). In het hotel is Brasserie Louis (met terras) gevestigd, waar je terecht kunt voor een koffie, lunch, borrel of diner.

Fietsen, wandelen en ontdekken

Het hotel ligt in het kleine plaatsje Bosschenhoofd. De achtertuin is het Pagnevaartbos, waar je heerlijk kunt wandelen. Ook fietsers komen bij Hotel de Reiskoffer aan hun trekken. De fietsknooppuntenroute loopt langs het hotel en aan de receptie zijn verschillende uitgestippelde fietsroutes beschikbaar. Bosschenhoofd ligt op de grens waar zandgrond overgaat in kleigrond. Dat is op zich niet zo bijzonder, maar betekend wel dat je een enorm afwisselend landschap hebt om te ontdekken: polders, bossen, heide, oude turfvaarten, dijken en rivieren, het is een prachtig landschap om te ontdekken.
 
Ook voor de innerlijke mens is deze omgeving geen straf. Ieder dorpje heeft gezellige cafés en eetgelegenheden om tijdens een fiets- of wandeltocht te pauzeren. In Oudenbosch, op een paar kilometer van Hotel de Reiskoffer is daarnaast bijzonder erfgoed te bezoeken, bijvoorbeeld de Basiliek van Oudenbosch of de Volkssterrenwacht Tivoli.
Andere locaties in de buurt