fbpx

Brasserie Het Vrolijke Schaap

Verrassend anders

In het centrum van Oudenbosch vind je brasserie Het Vrolijke Schaap! De brasserie kent een informele en gezellige ambiance waar je kan genieten van een verfrissend drankje of lekker gerecht van een steeds wisselende kaart. De brasserie is gevestigd tegenover de Nederlands Hervormde Kerk, het oudste gebouw van Oudenbosch.

Bij mooi weer kan je heerlijk zitten op het voorterras  of lekker buiten eten op de beschutte patio achter de brasserie. Bezoek een van de regelmatig georganiseerde wijn- en thema-avonden waarbij telkens een ander land of cultuur centraal staat.

Wandel- en fietsroutes

Halderberge ligt middenin West-Brabant tussen polders, bossen en rivieren. Het gebied leent zich uitstekend voor het maken van prachtige wandel- of fietstochten. Bekijk hier de verschillende wandel- en fietsroutes en start vanuit brasserie Het Vrolijke Schaap met uw tocht door de omgeving van Halderberge.

Waar?

Fenkelstraat 23
4731 JA Oudenbosch
Nederland

Brasserie Het Vrolijke Schaap Fenkelstraat 23
4731 JA Oudenbosch
Nederland

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!

Voor ondernemers