Luisterlezing J.S. Bach Matthäus Passion

Luisterlezing J.S. Bach Matthäus Passion

Johann Sebastian Bach (1685 – 1750) is een van de grootste componisten uit de muziekgeschiedenis, zo niet de grootste. Leo Wolfs neemt je mee in de wereld van Bach en het meesterwerk de Matthäus Passion. Waarom blijft deze muziek ons ontroeren en troosten? Wat zijn de componenten? Misschien bent u na deze lezing in de gelegenheid een totale uitvoering van de Matthäus Passion te bezoeken. Dan bent u helemaal verkocht.

Tijdens de lezing licht Leo Wolfs het een en ander toe met veel muziek en beelden. Luisterlezingen zijn lezingen vol muzikale en kunstzinnige inspiratie voor mensen met een brede kijk, die hun grenzen willen verleggen. Inclusief koffie/thee en glas wijn/consumptie in de pauze.

Locatie
De luisterlezing vindt plaats in de Cuyperszaal (onder de Basiliek – ingang via Pelgrim 2 aan Doelpad) in Oudenbosch. De zaal gaat een half uur voor aanvang open. De lezing is twee keer een uur met pauze waarin er gelegenheid is om met elkaar door te praten.

Passe-Partout Luisterlezingen 2024-2025

Als je niets van de lezingen wilt missen, is er maar één oplossing: een Passe-Partout Luisterlezingen.
Je bent verzekerd van een plaats bij alle luisterlezingen en profiteert van een zeer aantrekkelijke korting. Je betaalt slechts € 47,50 voor de hele cyclus, inclusief koffie/thee vooraf en een consumptie in de pauze. Een heel seizoen meeslepend genieten!

Klik hier voor meer informatie!

Bekijk alle horecagelegenheden in Halderberge

Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Halderberge