Luisterlezing Engelse klassieke muziek

Luisterlezing Engelse klassieke muziek

Welke rol spelen Engelse componisten binnen de klassieke muziek? Welke componisten zijn belangrijk? Zijn er gemeenschappelijke kenmerken?
We gaan genieten van muziek van Sir Edward Elgar, Ralph Vaughan Williams en Benjamin Britten. En ook the Night of the Proms mag natuurlijk niet ontbreken.
Na de lezing van Leo Wolfs zullen maar weinig deelnemers zeggen: “It’s not my cup of tea.”

Tijdens de lezing licht Leo Wolfs het een en ander toe met veel muziek en beelden. Luisterlezingen zijn lezingen vol muzikale en kunstzinnige inspiratie voor mensen met een brede kijk, die hun grenzen willen verleggen. Inclusief koffie/thee en glas wijn/consumptie in de pauze.

Locatie
De luisterlezing vindt plaats in de Cuyperszaal (onder de Basiliek – ingang via Pelgrim 2 aan Doelpad) in Oudenbosch. De zaal gaat een half uur voor aanvang open. De lezing is twee keer een uur met pauze waarin er gelegenheid is om met elkaar door te praten.

Passe-Partout Luisterlezingen 2024-2025

Als je niets van de lezingen wilt missen, is er maar één oplossing: een Passe-Partout Luisterlezingen.
Je bent verzekerd van een plaats bij alle luisterlezingen en profiteert van een zeer aantrekkelijke korting. Je betaalt slechts € 47,50 voor de hele cyclus, inclusief koffie/thee vooraf en een consumptie in de pauze. Een heel seizoen meeslepend genieten!

Klik hier voor meer informatie!

Bekijk alle horecagelegenheden in Halderberge

Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Halderberge