Kerst kapelconcert met Papagena

Papagena is een a capella zanggroep, opgericht om de rijkdom aan muziek speciaal geschreven voor vrouwenstemmen, te verkennen. Geen rekwisieten, microfoons of gimmicks, slechts vijf verbluffende stemmen: Imogen Russell, Lizzie Drury, Suzzie Vango, Shivani Rattan & Sarah Tenant-Flowers.

Papagena plaatst klassiek repertoire naast traditionele folk, middeleeuwse en hedendaagse muziek en creëert programma’s die negen eeuwen kunnen bestrijken, van de 12e-eeuwse abdis Hildegard van Bingen tot Joni Mitchell, van Byzantijnse hymnen en zangerige Keltische ballads tot Noorse slaapliedjes, van Purcell tot Katy Perry. Papagena schrijft en arrangeert een deel van zijn eigen materiaal en geeft ook opdracht voor nieuwe arrangementen en stukken van een eclectisch scala aan componisten, waaronder recent werk van Jim Clements, John Duggan en Errollyn Wallen met een toekomstige opdracht van Janet Wheeler,

De groep heeft uitgebreid door Groot-Brittannië getoerd en optredens gegeven op tal van muziekfestivals en evenementen. Papagena heeft twee opnamen uitgebracht op het SOMM Recordings-label, waarvan de laatste, Hush! werd uitgebracht in het voorjaar van 2020 en het vorige album The Darkest Midnight bereikte nummer 1 in de Amazon-downloadlijsten en nummer 6 in de Britse klassieke hitlijsten in december 2018.

LET OP: Geniet van het concert in de Kapel van Bovendonk te Hoeven.
Dit kapelconcert duurt ongeveer 60 minuten en heeft geen pauze. Een drankje na afloop is bij de prijs inbegrepen.

Passe-Partout Kapelconcerten

Als je niets van de kapelconcerten wilt missen, is er maar één oplossing: een passe-partout. Je bent verzekerd van een plaats bij de kapelconcerten en profiteert van een zeer aantrekkelijke korting inclusief een consumptie na afloop. Een heel seizoen meeslepend genieten!

Passe-Partout Kapelconcerten

• Toegang tot alle 6 kapelconcerten
• Per concert inclusief een consumptie na afloop
• Prijs € 160,= per persoon
• Jongeren t/m 18 jaar GRATIS toegang (samen met een betalende volwassene)

Klik hier voor meer!

Bekijk alle horecagelegenheden in Halderberge

Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Halderberge