Kapelconcert Trio Bohémo

Het bekroonde Trio Boh√©mo werd opgericht in 2019. Ondanks dat alle leden uit Tsjechi√ę kwamen, ontmoetten ze elkaar in Boedapest, Hongarije en besloten een pianotrio te vormen. Sindsdien hebben ze vele prijzen gewonnen, zoals de prestigieuze Gianni Bergamo Award in Lugano (Zwitserland).

Trio Bohémo
Jan Vojtek (piano), MatouŇ° PńõruŇ°ka (viool) en Kristina Vocetkov√° (cello)

Trio Boh√©mo werd opgericht in 2019. Ondanks dat alle leden uit Tsjechi√ę kwamen, ontmoetten ze elkaar pas in Boedapest, Hongarije en besloten kort daarna samen een pianotrio te vormen. Enkele maanden na hun oprichting wonnen ze de tweede prijs op de prestigieuze Gianni Bergamo Award in Lugano (Zwitserland).

Het Trio Boh√©mo leeft, naar eigen zeggen, sinds augustus 2021 ‚Äúeindelijk‚ÄĚ weer uit koffers. Het bekroonde Tsjechische trio toert door Europa tussen concertoptredens, wedstrijden, intensieve repetities in Praag en masterclasses aan de European Chamber Music Academy. Hoogtepunten zijn onder meer een debuut in de Weense Musikverein en recitals op het Festival Lago Maggiore Musica in Itali√ę, Gent Festival van Vlaanderen in Belgi√ę, het Zwarte Woud Muziekfestival en het Praagse Lentefestival in hun geboorteland Tsjechi√ę.

LET OP: Geniet van het concert in de Kapel van Bovendonk te Hoeven.
Dit kapelconcert duurt ongeveer 60 minuten en heeft geen pauze. Een drankje na afloop is bij de prijs inbegrepen.

Passe-Partout Kapelconcerten

Als je niets van de kapelconcerten wilt missen, is er maar één oplossing: een passe-partout. Je bent verzekerd van een plaats bij de kapelconcerten en profiteert van een zeer aantrekkelijke korting inclusief een consumptie na afloop. Een heel seizoen meeslepend genieten!

Passe-Partout Kapelconcerten

‚ÄĘ Toegang tot alle 6 kapelconcerten
‚ÄĘ Per concert inclusief een consumptie na afloop
‚ÄĘ Prijs ‚ā¨ 160,= per persoon
‚ÄĘ Jongeren t/m 18 jaar GRATIS toegang (samen met een betalende volwassene)

Klik hier voor meer!

Bekijk alle horecagelegenheden in Halderberge

Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Halderberge