Kapelconcert pianiste Anna Fedorova

Anna Borisyvna Fedorova is een Oekraïense pianiste van internationale klasse die in alle grote concertzalen ter wereld heeft gespeeld en regelmatig in het Concertgebouw te beluisteren is. Haar vertolkingen van de Rachmaninoff Pianoconcerten zijn wereldwijd beroemd.

Al op jonge leeftijd toonde de Oekraïense pianiste Anna Fedorova een aangeboren muzikale volwassenheid en verbazingwekkende technische vaardigheden. Haar liveopname van Rachmaninoffs 2e pianoconcert is meer dan 41 miljoen keer bekeken op YouTube en wordt zeer geprezen door critici en wereldberoemde muzikanten. Ze treedt regelmatig op in de meest prestigieuze concertzalen ter wereld, zoals het Concertgebouw in Amsterdam, Carnegie Hall & Lincoln Center in New York, Palacio de Bellas Artes in Mexico-Stad, Tonhalle Zürich, Théâtre des Champs-Elysées in Parijs, Bunka Kaikan in Tokio en Het Londense Barbican Centre en de Royal Albert Hall.

“Het prachtige geluid en de natuurlijke vrijheid van Anna Fedorova bij het maken van muziek met totale technische zekerheid zorgt voor een van de beste Chopin-uitvoeringen die ik in lange, lange tijd heb gehoord.” – Menahem Pressler, september 2022

LET OP: Geniet van het concert in de Kapel van Bovendonk te Hoeven.
Dit kapelconcert duurt ongeveer 60 minuten en heeft geen pauze. Een drankje na afloop is bij de prijs inbegrepen.

Passe-Partout Kapelconcerten

Als je niets van de kapelconcerten wilt missen, is er maar één oplossing: een passe-partout. Je bent verzekerd van een plaats bij de kapelconcerten en profiteert van een zeer aantrekkelijke korting inclusief een consumptie na afloop. Een heel seizoen meeslepend genieten!

Passe-Partout Kapelconcerten

• Toegang tot alle 6 kapelconcerten
• Per concert inclusief een consumptie na afloop
• Prijs € 160,= per persoon
• Jongeren t/m 18 jaar GRATIS toegang (samen met een betalende volwassene)

Klik hier voor meer!

Neem alvast een kijkje

Bekijk alle horecagelegenheden in Halderberge

Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Halderberge