Kapelconcert Duo Jolente De Maeyer (viool) & Nikolaas Kende (piano)

Door critici geprezen om hun ‚Äėmuzikale symbiose‚Äô, ‚Äėdoordringende lyriek‚Äô en ‚Äėkrachtig maar po√ętisch spel‚Äô worden Jolente De Maeyer & Nikolaas Kende beschouwd als √©√©n van de leidende Belgische kamermuziek ensembles. Zij behaalden successen in diverse internationale wedstrijden.

Zet Jolente De Maeyer voor een orkest en de vlam schiet in de pan. Maar ook zonder rugdekking scoort ze hoog op de schaal spektakel-met-kippenvel.

Na hun succes in internationale wedstrijden begonnen Jolente De Maeyer en Nikolaas Kende op te treden als solist met alle toonaangevende Belgische orkesten. Hoogtepunten waren de concerttournees van Beethovens vioolconcerto met Antwerp Symphony Orchestra en Philippe Herreweghe, en van het 2de pianoconcerto met Brussels Philharmonic en Ainars Rubikis. Concerten door heel Europa volgden. Het duo trad op in vooraanstaande zalen en festivals zoals de Festivals van Vlaanderen, Montpellier, Menton en Praag.

De samenwerking van het duo gedurende meer dan 20 jaar ontlokte enthousiaste kritieken bij de pers die hun uitzonderlijke synergie en harmonie opmerkte. In het seizoen 2018 maakte het duo zijn debuut in Florida, Vermont, Californi√ę, Washington DC, Canada en Zuid-Afrika.

LET OP: Geniet van het concert in de Kapel van Bovendonk te Hoeven.
Dit kapelconcert duurt ongeveer 60 minuten en heeft geen pauze. Een drankje na afloop is bij de prijs inbegrepen.

Passe-Partout Kapelconcerten

Als je niets van de kapelconcerten wilt missen, is er maar één oplossing: een passe-partout. Je bent verzekerd van een plaats bij de kapelconcerten en profiteert van een zeer aantrekkelijke korting inclusief een consumptie na afloop. Een heel seizoen meeslepend genieten!

Passe-Partout Kapelconcerten

‚ÄĘ Toegang tot alle 6 kapelconcerten
‚ÄĘ Per concert inclusief een consumptie na afloop
‚ÄĘ Prijs ‚ā¨ 160,= per persoon
‚ÄĘ Jongeren t/m 18 jaar GRATIS toegang (samen met een betalende volwassene)

Klik hier voor meer!

Bekijk alle horecagelegenheden in Halderberge

Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Halderberge