Jeugdorkest Young Talent Orchestra

Om jonge getalenteerde muzikanten kennis te laten maken met orkestrepertoire en het vak van orkestmusicus, is in 2013 het Young Talent Orchestra (YTO) opgericht. Onder leiding van Mikhail Zemtsov speelt het YTO gevarieerde programma’s waarbij regelmatig jonge toptalenten als solist optreden.

Het orkest, dat onder leiding staat van Mikhail Zemtsov, speelt ongeveer tien concerten per jaar. Er worden gevarieerde programma‚Äôs uitgevoerd ‚Äď van Barok tot 21ste eeuw. Jonge toptalenten treden als solist met het orkest op. In 2017 won het orkest de eerste prijs bij het Europees Muziekfestival voor de Jeugd in Neerpelt (Belgi√ę) en in 2018 de tweede prijs √©n de publieksprijs bij het Nationaal Concours voor Jeugdsymfonieorkesten. In het voorprogramma spelen Preludio en Intermezzo.

Een echt familieconcert; kinderen tot 18 jaar hebben gratis toegang onder begeleiding van een betalende volwassene. Voor kinderen hoeft geen aparte ticket te worden gekocht.

LET OP: Geniet op 23 maart 2025 van het concert in de Kapel van Bovendonk te Hoeven.
Dit kapelconcert duurt ongeveer 60 minuten en heeft geen pauze. Een drankje na afloop is bij de prijs inbegrepen.

Passe-Partout Kapelconcerten

Als je niets van de kapelconcerten wilt missen, is er maar één oplossing: een passe-partout. Je bent verzekerd van een plaats bij de kapelconcerten en profiteert van een zeer aantrekkelijke korting inclusief een consumptie na afloop. Een heel seizoen meeslepend genieten!

Passe-Partout Kapelconcerten

‚ÄĘ Toegang tot alle 6 kapelconcerten
‚ÄĘ Per concert inclusief een consumptie na afloop
‚ÄĘ Prijs ‚ā¨ 160,= per persoon
‚ÄĘ Jongeren t/m 18 jaar GRATIS toegang (samen met een betalende volwassene)

Klik hier voor meer!

Bekijk alle horecagelegenheden in Halderberge

Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Halderberge