Garagesale Hoeven

Op zondag 30 juni komt de Garagesale Hoeven terug voor een tweede editie!

Ben jij op zoek naar leuke spullen of wil je juist jouw ongebruikte items verkopen? Dan is de Garagesale Hoeven dé plek voor jou! Ruim je garage, zolder of kast op en verkoop alles wat je niet meer nodig hebt. Op die manier kun je niet alleen wat extra geld verdienen, maar ook andere mensen blij maken met jouw tweedehands schatten! En wie weet vind jij zelf nog wel iets unieks tussen de spulletjes van anderen.

Meld je nu aan!

De inschrijvingen zijn geopend en iedereen kan en mag meedoen. Dus vertel het vooral door! Want hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Om je in te schrijven stuur je een e-mail naar garagesalehoeven@hotmail.com

Let op: de bevestiging van de organisatie kan even duren, aangezien we niet dagelijks onze mailbox checken. Wees dus geduldig en blijf enthousiast!

Sluitingsdatum inschrijving: 16 juni

Om ervoor te zorgen dat alles goed georganiseerd is, sluiten de inschrijvingen op 16 juni. Op die manier is er nog voldoende tijd om een plattegrond samen te stellen, waarin alle deelnemers een plek krijgen toegewezen. Wacht dus niet te lang en meld je snel aan om er bij te zijn!

Zien we jou op 30 juni?

Lees Verder

Prijs: €Gratis

juni 30, 2024

Tijd: 10:00

- 16:00

NEEM ALVAST EEN KIJKJE