fbpx

Adult-only Camping Park De Nieuwe Riet

Camping De Nieuwe Riet ligt temidden van weilanden tussen Oudenbosch en Oud-Gastel. Op camping Park De Nieuwe Riet zijn 25 ruime privé plaatsen, in de schaduw en in de zon gelegen. De camping richt zich op mensen die de 40 gepasseerd zijn en die graag genieten van rust, ruimte, privacy, natuur en ontspanning. De camping is van alle gemakken voorzien: sanitair, WiFi, recreatieruimte en huisdieren zijn bij ons van harte welkom

Rust, ontspan en geniet

De Nieuwe Riet ligt midden in de polders van Halderberge, prachtig “verstopt” in het groen. Rondom de camping zijn vele fietsroutes te vinden, maar ook wandelgebieden en prachtige polderwegen. De camping is daarom de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie in Noord-Brabant. De gezellige dorpjes in de gemeente liggen op steenworp afstand, activiteiten in de regio zijn ruim aanwezig en je kan fietsen en wandelen naar hartenlust. Maar voor rust en ontspanning hoef je de camping niet af. De ruime staplaatsen bieden voldoende privacy en een eigen plekje in het groen. Omdat de camping kindervrij is, is rust gegarandeerd.

 

Waar?

Noordhoeksestraat 3
Oud Gastel
Nederland

Adult-only Camping Park De Nieuwe Riet Noordhoeksestraat 3
Oud Gastel
Nederland

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!

Voor ondernemers