American day – American way Hoeven

Op zondag 4 augustus vindt de jaarlijkse American Day in Hoeven plaats. Het belooft een geweldige dag te worden vol Amerikaanse tradities en spectaculaire voertuigen. Dit jaar is er weer volop vermaak voor jong en oud tijdens het evenement in de Sint-janstraat in Hoeven.

Geniet van live muziek van Rock band Hessing

Een belangrijk hoogtepunt van de dag is de live muziek van Rock band Hessing. Met hun energieke optreden weten ze keer op keer het publiek te betoveren. Laat je meeslepen door de aanstekelijke nummers en geniet van de fantastische sfeer die ze neerzetten.

Proef de heerlijke hapjes en drankjes

Naast de muziek is er ook een hapje en drankje aanwezig.

Bewonder de mooiste Amerikaanse voertuigen

Een dag volledig in het teken van Amerika zou niet compleet zijn zonder de iconische Amerikaanse voertuigen. Tijdens de American Day staan er prachtige exemplaren te pronken in de Sint-janstraat. Van glanzende oldtimers tot stoere muscle cars.

Mis dit evenement niet!

Kom ook naar de American Day in Hoeven en beleef een dag vol Amerikaanse gezelligheid en spektakel. Het evenement vindt plaats tussen 12:00 en 17:00 uur in de Sint-janstraat in Hoeven. Of je nu een liefhebber bent van muziek, lekker eten of mooie auto’s, er is voor ieder wat wils. Zorg dat je erbij bent en maak deze bijzondere dag mee!

Lees Verder

Prijs: €Gratis

augustus 4, 2024

Tijd: 12:00

- 17:00

NEEM ALVAST EEN KIJKJE

CONTACT