fbpx

Vliegen

In vogelvlucht door Halderberge

Voor diegene die het liever hogerop zoeken is Bosschenhoofd de beste keuze. In Bosschenhoofd is namelijk Breda International Airport gevestigd, beter bekend als vliegveld Seppe. Dit vliegveld is al sinds 1949 de plek voor bijzondere activiteiten. Rondvluchten, ballonvaarten en parachutespringen behoren tot de mogelijkheden! Heeft u hoogtevrees? Geen enkel probleem, kijken kan natuurlijk ook in restaurant de Cockpit of bewonder de stilstaande vliegtuigen in het Vliegend Museum Seppe, een bijzondere collectie luchtwaardige oldtimer vliegtuigen. Met een beetje geluk zie je een van deze prachtige oldtimers vliegen met zijn eigenaar!

Kijken

Wat voor velen deze plek zo uniek maakt is dat je alles van dichtbij kunt meemaken. Op enkele meters afstand kun je de vliegtuigen bewonderen. De gehele dag zijn er liefhebbers actief, zeker in de drukke zomermaanden wanneer hobby-vliegers hun vlieguren maken voor het brevet. Vanaf het terras van De Cockpit of Hangar01 zie je de vliegtuigen van dichtbij opstijgen en landen.

Beleven

Het houdt echter niet op bij kijken, op- en rond Breda International Airport is ook van alles te doen en beleven. Bezoek het Vliegend Museum Seppe, loop onder de Wright Flyer door en lees over de bijzondere geschiedenis van “Seppe”. Op zoek naar een actiever dagje uit?  Ga eens zelf vliegen en boek een proefles of een rondvlucht bij Breda Aviation of doe een parachute om, stap in en spring van grote hoogte uit een vliegtuig. Een ervaring om nooit te vergeten! ENPC (Eerste Nederlandse Parachutisten Club) bestaat al 70 jaar ervaring met springen en sprongen begeleiden. Houd je niet van de grote hoogte? Dan ben je bij Indoor Skidive Roosendaal aan het juiste adres op slechts 10 minuten van de luchthaven. Zo kan iedereen genieten van vliegen in Halderberge!

Waar?

Breda International Airport
Pastoor van Breugelstraat
Bosschenhoofd

  Vliegen Breda International Airport
  Pastoor van Breugelstraat
  Bosschenhoofd

  OVER VISIT HALDERBERGE

  Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!

  Voor ondernemers