Herfst in Halderberge – 5 tips voor het najaar

Tips om dit najaar in Halderberge te doen

De dagen worden snel korter, de zomer is al weer even achter de rug en de warme truien kunnen weer in de kast. De herfst meldt zich en brengt met regelmaat regen met zich mee. Toch is er méér dan genoeg te doen in de herfst, zowel binnen als buiten. We zetten wat tips voor je op een rij om dit najaar in Halderberge te doen.

1. Escaperooms

Ze zijn niet meer weg te denken als leuk uitje. De escaperoom. Halderberge heeft er 3 die je écht gedaan moet hebben!

2. Een frisse neus halen

Niets is lekkerder dan een frisse neus halen in de natuur in het najaar. 50 tinten bruin en geel in de bossen, vallende blaadjes. Wat wil je nog meer?

3. Ontdek bijzondere verhalen

Bijzondere verhalen vind je in de musea. Op 29 oktober kan je zelfs ’s avonds laat naar het Natuurhistorisch- en Volkenkundig Museum voor  “Nacht in het Museum”!

4. Genieten van prachtige muziek

Het concertseizoen is weer begonnen! In Halderberge worden in het najaar en de winter regelmatig concerten gehouden. We hebben er een aantal op een rijtje gezet!

Witte-Villa-1024x576

5. Halderberge vanaf het water

Bekijk ’t eens van de andere kant! Vaar mee met de Merijntje Gijzen vanuit Oudenbosch voor een dagtocht. Onderweg ontdek je méér over de historie van de regio. Regelmatig worden er nieuwe afvaarten bekendgemaakt.

2. Een duik in de geschiedenis

Bij goed én slecht weer is een bezoek aan Oudenbosch een goed idee. In de Basiliek loop je zelf rond, met een audiotour of gids. Meer weten over Oudenbosch? Combineer je bezoek aan de Basiliek dan met een stadswandeling!

stadswandeling-003