Kleine mensjes route Oudenbosch

Je ziet ze bijna niet, maar ze zijn er toch echt. Ruim 50 kubusjes van 2,3 bij 2,3 centimeter. Vind ze en ze vertellen je een verhaal over de plek waar je staat, het gebouw voor je neus of de straat achter je.

Route in het kort

Op zoek naar de verhalen in Oudenbosch

Als je echt goed zoekt, vind je ze! Ook een aantal kleintjes zonder kubusje, zo in de gevel, aan een boom of tussen de voegen van een van de oude gebouwen van Oudenbosch.

Vind ze en ze vertellen je een verhaal over de plek waar je staat, de mensen die er gewoond hebben of over een van de gebouwen voor -of achter je.

De kleine mensjesroute is een initiatief van Kunsthal Oudenbosch, Monique Jasperse.

Kleine klimaatmensjes in het Arboretum

De kleine mensjes klimaatroute in het Arboretum is een boeiende, educatieve en grappige speurtocht in het Arboretum. U gaat op zoek naar Kleine Klimaat Mensjes die in diverse tafereeltjes interessante verhalen en weetjes vertellen over onze directe leefomgeving. Zo is er bijvoorbeeld Plastic Soeperman die helpt met het opruimen van rondzwervend plastic. Ook wordt er een link gelegd naar de klimaat burgemeester Eric Bakker, die zich inzet om een voedselbos binnen de gemeente Halderberge te creëren.

 

Deze routes vind je misschien ook leuk

Dorp hoppen Oud Gastel – Oudenbosch – Oud Gastel

Dorp hoppen Hoeven – Bosschenhoofd – Hoeven

Dorp hoppen Oudenbosch -Bosschenhoofd – Oudenbosch

Dorp hoppen Oudenbosch – Hoeven – Oudenbosch

Dorp hoppen Oud Gastel – Stampersgat – Oud Gastel

Plattelands wandeling: omgeving Oudenbosch

NS-wandeling Zevenbergen – Oudenbosch

Vorige
Volgende