Restaurant & Eventspace

 

Restaurant Bargo is een heerlijk informeel restaurant & eventspace direct aan de A58 en een uitstekende uitvalsbasis voor een borrel op het terras, lunch, diner of een evenement om iets te vieren. En ligt op de route van diverse prachtige wandel- en fietsroutes door de natuur van de gemeente Halderberge.

Bargo biedt een toegankelijke en wisselende menukaart en streeft een gezellige ervaring te creƫren voor alle gasten.

Een ruimte om samen te komen, te vieren, te eten, te verbinden, te genieten, te vergaderen, te ontspannen en weg te lopen met een glimlach op je gezicht.

Je bent van harte welkom om kennis te komen maken met de overheerlijke gerechten in een fijne ambiance. De menukaart wisselt met enige regelmaat, zodat je steeds weer kunt genieten van nieuwe, culinaire creaties van de keukenbrigade.

Bedrijfsfeesten

Volledig ontzorgen is het doel van Bargo. En het creƫren van de ideale plek die voldoet aan alle wensen, dat ook. Van bedrijfsfeest tot themafeest: ze hebben al veel unieke bedrijfsfeesten mogen hosten, organiseren en produceren.

Lift your business

Een vergadering in de unieke verkeerstoren van Breda Airport geeft deelnemers de kans eens met een frisse blik tegen de zaken aan te kijken.Ā Bargo beschikt over twee vergaderruimtesĀ met alle faciliteiten, zoalsĀ beamers, flip-overs met viltstiften en een projectiescherm. De tafelopstelling en zaalindeling worden in overleg geplaatst.Ā De vernieuwde Bargo zaal is uitermate geschikt voor een congres – relatie evenement – diner – medewerkers bijeenkomst etc.

 

Andere locaties in de buurt
Vorige
Volgende