Villa jazzconcert met Laurens Buijs & Friends

Het Villa jazzconcert met Laurens Buijs & Friends vindt plaats op vrijdag 24 mei 2024 in de Witte Villa.

De Witte Villa is het concertpodium voor veelbelovende conservatorium studenten. Cultuur Oudenbosch helpt deze studenten graag op weg naar het concertpodium. De tuinkamer in de Witte Villa heeft een uitstekende sfeer. Een prima plek voor de jonge studenten om het concerteren te leren. En bovenal een aanrader voor eenieder die van klassieke of jazzmuziek en jong talent houdt! Het concert wordt gegeven door het jazz ensemble Laurens Buijs & Friends en vindt plaats op vrijdag 24 mei 2024 in de Witte Villa.

Het concert vindt plaats in de Witte Villa aan de Rivièrelaan 3, 4731 CS Oudenbosch. De tuinkamer gaat een half uur voor aanvang open. Het concert is zonder pauze en na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een drankje samen na te praten. NB. Deze locatie is niet rolstoeltoegankelijk. Gratis parkeren kan op de parkeerplaats aan de Noviciaatlaan (tegenover nummer 10). Je loopt dan door het parkje in 1 minuut zo naar de Witte Villa.

Wil je er een compleet uitstapje van maken dan kun je voor het concert genieten van een diner bij Villa D’este. Reserveren? mail of bel naar +31 (0)165 726 996.

Read More

Prijs: €17,50

May 24, 2024

Time: 20:00

- 22:30

TAKE A LOOK