Geocaching in Halderberge

Geocaches zoeken in Halderberge

Wandelen, maar dan met een doel om zoveel mogelijk te ‘cachen’. Schatzoekertje van de 21e eeuw. Het brengt je naar plekjes waar je anders nooit zou komen. Ook Halderberge heeft verborgen pareltjes. Combineer je geocach uitstapje met een cultureel tripje en ontdek Halderberge.

Je kunt Halderberge ontdekken op de fiets met een mooie fietsroute, wandelend met een stadswandeling of ommetje óf je gaat op avontuur, op zoek naar de geocaches en labcaches die door heel Halderberge verstopt zijn. Alles wat je nodig hebt zijn je telefoon of GPS-apparaat en de coördinaten van de cache.

Er zijn veel caches verstopt in Halderberge. Zowel geocaches als labcaches. Een kaart met alle geocaches vind je via onderstaande knop, de labcaches vind je in de via de App van Adventure Labs

Wat is geocaching?

Geocaching is modern schatzoeken. De schat, de cache kan van alles zijn. Een kistje, een boek een boomstronk of een kluisje, maar ook virtuele caches zijn mogelijk. Soms zijn ze makkelijk te vinden, soms moeilijk, maar altijd leuk!

Heb je een cache gevonden? Dan schrijf je je naam in het logboek bij de cache of online.

Er zijn twee soorten caches geocaches en labcaches. Geocaches hebben meestal een fysieke cache. Labcaches zijn wandelingen langs virtuele caches. 

Wandelen en fietsen in Halderberge

Wat heb je nodig?

Een gezonde dosis energie en nieuwsgierigheid, een telefoon met GPS of een GPS-apparaat zijn de belangrijkste benodigdheden. Met een account kan je beide soorten caches zoeken. Je hebt voor de geocaches en labcaches wel twee verschillende apps nodig.

Wil je meer weten over geocaching? Bezoek dan de officiële website.