Bestemming Halderberge: historisch, gastvrij en onontdekt

De naam Halderberge is misschien onbekend, de naam Oudenbosch zegt je wellicht iets meer. Bijzonder aan dit dorp (één van de vijf in Halderberge) is het erfgoed. Met name de Basiliek van Oudenbosch, een geschaalde kopie van de Sint Pieter in Vaticaanstad. De unieke verhalen die in Halderberge zijn verborgen zijn de moeite waard om te ontdekken tijdens een tripje aan deze West-Brabantse gemeente. 

0
Hotels
0
Musea
0 +
Restaurants
0 +
Redenen voor een bezoek

Plekken met een uniek verhaal

Een bezoek aan Halderberge blijft je lang bij. Binnen een straal van 7 kilometer zoveel unieke verhalen en plekken dat je eigenlijk aan één dag niet genoeg hebt.

Gelukkig hoeft dat niet. Met twee hotels in historische gebouwen en in de omgeving meer overnachtingsmogelijkheden voor groepen is een overnachting zo geregeld. Niet alleen Halderberge is de moeite waard. Ook in de omgeving is er meer dan genoeg te zien en te beleven. Vesting Willemstad ligt om de hoek, evenals Baroniestad Breda, de Biesbosch en Bergen op Zoom.

Wij stellen graag een programma voor je samen!

Visit Halderberge denkt graag mee over groepsreizen, arrangementen en daguitjes. Als expert in de regio hebben we een uitgebreid netwerk binnen- en buiten Halderberge om de reis, kort of lang, tot een succes te maken. Neem contact met ons op om een programma te ontvangen, gebaseerd op jouw wensen.

Denk bijvoorbeeld aan een rondvaart over de Mark en Dintel, een stadswandeling door Oudenbosch of een rondleiding door de Basiliek van Oudenbosch.

door Visit Halderberge