Caravan- Chaletpark De Haspel

Caravan – Chaletpark De Haspel ligt midden in een fraaie bosrijke omgeving in het West-Brabantse Hoeven. Beide parken zijn ruim van opzet en door de doordachte terreinindeling is een optimale privacy gewaarborgd. Naast de kwaliteit van het park hechten wij veel waarde aan persoonlijke service en een gemoedelijke sfeer. Een heerlijke plek om alle mooie dagen het hele jaar recreatief te verblijven. Ook je hond is bij De Haspel van harte welkom.

Openingstijden

Niet beschikbaar

Chaletpark De Haspel

Op een oppervlakte van bijna 2,5 ha is een kleinschalig chaletpark ontwikkeld, met volop mogelijkheden voor een rustig en comfortabel verblijf. Het hoge voorzieningenniveau op de staanplaats alsmede de hoge kwaliteit van de chalets, zorgen voor een comfortabel verblijf in een sfeervol, kleinschalig chaletpark.

Caravanpark De Haspel

We vinden het belangrijk dat er ruimte is voor rust en privacy op het Caravanpark. Dit zie je terug in de royale kavels (± 200 t/m 400m2) en de doordachte terreinindeling. We hechten veel waarde aan de kwaliteit en het onderhoud van het park voor een zo comfortabel mogelijk verblijf. Onze voorzieningen zijn van hoog niveau op iedere staanplaats, zodat je onbezorgd het hele jaar recreatief kunt genieten.