Kleur mee en ontdek Halderberge!

Geef Halderberge kleur

Geef kleur aan Halderberge. Herken jij alle gebouwen? Alle bijzondere en mooie plekken in Halderberge staan erop! Het verschil is alleen dat jij nu kan bepalen welke kleur ze vandaag krijgen. 

#Halderbergekleurt

De Basiliek van Oudenbosch helemaal geel? Bovendonk met groene torens? Of een oranje boot die door de haven vaart? Niets is té gek! Laat zien hoe mooi jij Halderberge vindt. Wil je hem ook aan ons laten zien? Deel hem dan via Facebook of Instagram met #Halderbergekleurt en tag ons @visithalderberge. Wie weet hangt jouw tekening komende zomer wel in het toeristisch informatiepunt op het station van Oudenbosch.

Heb je geen social media en wil je hem toch met ons delen? Wij zijn ook bereikbaar via mail.

Welkom in Halderberge

Halderberge is een gemeente in het Westen van Brabant. In de dorpen Oudenbosch, Oud Gastel, Stampersgat, Bosschenhoofd en Hoeven is het goed toeven voor jong en oud. Wandelen, fietsen en de natuur in, is in ieder seizoen heerlijk. Ook de avonturiers en cultuurliefhebbers halen hier hun hart op. Lees onze blogs voor de leukste tips. Of schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang ieder seizoen nieuwe tips in je inbox. 

Meer tips

Herfst in Halderberge – 5 tips voor het najaar

7 zomerse tips – Halderberge – West-Brabant

21 tips voor een coronaproof uitstapje in West-Brabant

Vorige
Volgende
CJ2A0876
Nazomeren in Halderberge?

Geniet op een mooie nazomerdag van de Halderbergse natuur of kom cultuur snuiven, want dat is ieder seizoen heerlijk!