fbpx

Kleur mee en ontdek Halderberge!

Geef Halderberge kleur

In deze donkere dagen met het aanhoudende Corona-virus zijn alle scholen, sportclubs, musea en speeltuinen dicht. Maar daar hebben wij van Visit Halderberge iets op gevonden. Want wij hebben speciaal iets waar je thuis vrolijk van wordt. Geef deze dagen zelf kleur aan Halderberge. Herken jij ze eigenlijk allemaal? Alle bijzondere en mooie plekken in Halderberge staan erop! Het verschil is alleen dat jij nu kan bepalen hoe ze er uit komen te zien. 

#Halderbergekleurt

De Basiliek van Oudenbosch helemaal geel? Bovendonk met groene torens? Of een oranje boot die door de haven vaart? Niets is té gek! Laat zien hoe mooi jij Halderberge vindt. Wil je hem ook aan ons laten zien? Deel hem dan via Facebook of Instagram met #Halderbergekleurt en tag ons @visithalderberge. Wie weet hangt jouw tekening komende zomer wel in het toeristisch informatiepunt op het station van Oudenbosch.

Heb je geen social media en wil je hem toch met ons delen? Wij zijn ook bereikbaar via mail.

OVER VISIT HALDERBERGE

Visit Halderberge is de website voor uw verblijf, weekendje weg én vakantie in Halderberge. Of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit, een bijzondere overnachting zoekt of komt fietsen of wandelen, u vindt alle informatie op deze website. Kunt u niet vinden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een mail. We helpen u graag verder!

Voor ondernemers