SoGett Jam Session

Ontdek jouw muzikale passie tijdens de besloten Jam Sessies in de inspirerende studio van SoGett, iedere tweede zondag van de maand vanaf 15:00 uur. Sluit je aan bij gelijkgestemde muzikanten van alle niveaus en verken een scala aan genres terwijl je samen muziek maakt en elkaar inspireert!

Hoe gaat het in zijn werk?

Via dit formulier geef je jezelf op een snelle en makkelijke manier op voor één van de sessies. Kies tijdens het invullen voor jouw favoriete datum en welke instrument(en) je graag wil bespelen. Je hebt zelfs de mogelijkheid om een aantal nummers op te geven! SoGett maakt een selectie van de nummers die opgegeven zijn en maakt deze aan de muzikanten van die sessie bekend, zodat de minder ervaren muzikanten zich kunnen voorbereiden. Zo hebben ze een eerlijke kans om vol mee te doen. Neem je eigen instrument mee, drums zijn aanwezig!

Hapje en een drankje!

Geniet na de sessie van een gezellige nazit met drankjes uit de privébar en smakelijke hapjes uit de exclusieve Amerikaanse Bistro-keuken. Voor een kleine bijdrage dekt SoGett de kostprijs van de eerste kop koffie en de geserveerde hapjes. Alle drankjes zijn ook verkrijgbaar tegen een kostprijs, waardoor we de kans hebben om samen na te praten en ervaringen uit te wisselen binnen de muziekwereld.

De komende data:

  • 4 Januari
  • 10 Maart
  • 14 April
  • 12 Mei
  • 9 Juni

Bekijk alle horecagelegenheden in Halderberge

Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Halderberge