Huiskamer in den Bocht

Huiskamer in den Bocht is een gezellig café in Hoeven, gevestigd in een authentiek pand. Voor de echte bierliefhebber is het café uitermate geschikt. Met 6 tapkranen en 30 tal flesbieren op de bierkaart valt er een hoop te proeven! Natuurlijk wordt er ook een heerlijk bakje koffie of thee, wijn of andere drankjes geserveerd.

“De Bocht”

De naam “De Bocht” zoals het café al van oudsher wordt genoemd is afkomstig van een omheinde ruimte, waarbinnen verdwaald vee door de koeienjongens tijdelijk werd ondergebracht. De koeienjongens waren jongens die op het vee moesten passen tot de eigenaar het kwam ophalen. In 1877 begon de toenmalige eigenaar een tapperij. In 1882 kreeg hij een vergunning om alcoholische dranken te verkopen in de “huiskamer van de woning”. Ondanks de lange historie is Huiskamer in den Bocht helemaal van deze tijd. Geniet in de historische sfeer van een lekker hapje en drankje.

Cycling in Halderberge

Huiskamer in den Bocht is een heerlijke tussenstop of opstapplek voor cycling and hiking. Geniet naast een drankje ook van lekker eten. Laat je verrassen! 

Other restaurants in the area
brasserie het vrolijke schaap

Brasserie Het Vrolijke Schaap - Visit Halderberge

restaurant 't proeverijtje

Restaurant ’t Proeverijtje

Mythos grieks restaurant Hoeven

Greek restaurant Mythos

Previous
Next
CJ2A0876
Nazomeren in Halderberge?

Geniet op een mooie nazomerdag van de Halderbergse natuur of kom cultuur snuiven, want dat is ieder seizoen heerlijk!