Voor de avonturiers

Aan het stuur van je eigen avontuur

Voor grote en kleine avonturiers is Halderberge een plek waar je geweest moet zijn. Boek een proefles vliegen vanaf Breda International Airport of waag een parachutesprong bij ENPC. De allerkleinsten mogen zo’n vliegenier betreden in het Vliegend Museum Seppe en vermaken zich bij goed weer prima in het Oud Gastelse Speelbos. Boek een outdoor- of indoor escaperoom, huur een kano, solex of sup. Je ziet het, een actief (groeps)uitje is in Halderberge zo geregeld.

Alle avontuurtips in Halderberge

Avontuurlijke activiteiten in Halderberge

Of je nu met het gezin, de vriendenclub of het hele team collega´s op stap gaat, een avontuurlijke activiteit is in Halderberge altijd een optie. Ideaal is de korte afstand tussen de locaties, waardoor je zo een dag bomvol leuke activiteiten plant.

Je ziet ze vliegen

Breda International Airport, een locatie waar dagelijks de vele adrenalinekicks letterlijk om je oren vliegen. Op het vroegere vliegveld Seppe zijn verschillende activiteiten. Bewonder het Brabantse land van boven met een proefles vliegen bij Breda Aviation.  Maak een parachute- of tandemsprong bij Paravereniging ENPC. Gek van luchtvaart? Neem dan een duik in de geschiedenis bij Vliegend Museum Seppe. Leuk: de kids mogen hier ook écht even in een vliegtuig zitten.

De tijd tikt

In Halderberge zijn twee locaties waar je de strijd aangaat met de tijd en probeert te ontsnappen door het oplossen van raadsels. De Kluisjesroof is een indoor escaperoom in Oudenbosch, gebaseerd op de Kluisjesroof die er in het dorp enkele jaren geleden plaatsvond. Met een grote groep een game spelen?

Probeer dan eens het raadsel van de Legenda Basilicae of de Turfstekers op te lossen. Deze spellen worden gespeeld in het Pagnevaartbos in Hoeven. Het avontuur op de boederij opzoeken? Met de escapegame help je boer & boerin met het oplossen van Het Melkmysterie.

Het water op

Varen in Halderberge doe je op rivier de Mark of Dintel. Maar ben je op zoek naar een sportieve activiteit? Huur dan een kano of neem een lesje suppen.

Nostalgisch of modern op pad

Watervrees? Stap dan op een solex of e-chopper en ontdek Halderberge zonder moeite en met een hoop plezier. Of je nu alleen, met je gezin of een groep vrienden op ontdekkingsreis gaat, de solexen en choppers zijn er klaar voor!

Groepsuitje

De activteiten zijn heel geschikt voor een groepsuitje. Diverse locaties in Halderberge ontvangen je graag voor een hapje en drankje. Na een borrel ook blijven slapen? Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Halderberge.