Doen

Doen in Halderberge

Op zoek naar een leuke activiteit voor een dagje uit? Kom je wandelen? Fietsen? Bezoek je een kerk of ga je liever op ’n terrasje zitten na een spannende escaperoom? Laat je inspireren door de verhalen van Halderberge en bekijk hier wat er allemaal te doen is!

Meer dan genoeg te doen

In Halderberge verveel je je nooit. Liefhebbers van wandelen en fietsen duiken de bossen in of genieten van de rust in de uitgestrekte polders langs de Mark. Het uitgebreide routenetwerk maakt het makkelijk om mooie routes te plannen. Onderweg is er meer dan genoeg te zien. Zo kan je bij Breda International Airport vliegtuigen spotten vanaf het terras bij Restaurant de Cockpit of Restaurant Bargo, stap je in Oudenbosch Rome binnen door de Basiliek van Oudenbosch te bezoeken of geniet je bij Gastel Sfeer langs de Roosendaalsche Vliet van een welverdiende pauze op het terras.

Kom in actie

Wil je je hersenen laten kraken of écht uitwaaien? Dan moet je één van de escape rooms, binnen of buiten spelen of een parachutesprong wagen vanaf Breda International Airport. Kippenvel gegarandeerd! Voor de kleinsten is er volop actie bij Splesj!, met 900m² het grootste waterspeelpark van de Benelux. Met glijbanen en andere waterattracties een aanrader voor het hele gezin.

Maak er een vakantie van

Er is te veel te doen voor slechts één dag. Waarom niet langer blijven? Op de campings, bij de Bed & Breakfasts of in één van de hotels vind je altijd wel een kamer waar jij blij van wordt. Dus wacht niet te lang en plan je vakantie in Halderberge!