Congressen

Congreslocaties West-Brabant

Ben je op zoek naar een locatie voor jouw congres West-Brabant? Of je nu zoekt naar een knusse, grootse, zakelijke of meer informele setting, met de diversiteit in Halderberge is er altijd een locatie die matcht. Op dit platform inspireren we je met bijzondere locaties.

Congreszalen

Je hebt een congres of conferentie op de planning staan en zoekt hiervoor een authentieke locatie. Iets bijzonders, waar bezoekers nog lang over napraten. Het liefst in een omgeving waar de gasten in pauzes de rust op kunnen zoeken om even te ontspannen. Vereiste: centraal gelegen. Dan zit je in Halderberge, een rustige gemeente in West-Brabant, goed. De locatie is centraal gelegen tussen Antwerpen, Rotterdam en Eindhoven en daarmee een prima uitvalsbasis als deelnemers vanuit heel het land komen. Reizigers die met het openbaar vervoer komen arriveren per trein op Station Oudenbosch.

Halderberge, bijzondere locaties

De Kapel van Conferentiecentrum Bovendonk in Hoeven, Restaurant en Eventspace Bargo bij Breda International Airport te Bosschenhoofd en ’t Veerhuis te Oud-Gastel zijn geschikte locaties voor een congres. Alle locaties waar je ogen tekort komt en iedere cultuurliefhebber zijn hart ophaalt, maar vooral locaties waar een unieke sfeer heerst die nét even dat extraatje geeft aan jouw congres. Deelnemers kunnen eveneens overnachten op diverse locaties en maak je over een ontbijt, lunch, diner of borrel geen zorgen, ook dat wordt op passende wijze ingevuld. Heb je een goed advies nodig voor jouw perfecte locatie of wil je een maatwerk concept ontvangen, vul dan onderstaand de gegevens in bij ‘Offerte aanvragen’. Bekijk hier alle locaties in Halderberge

Offerte aanvragen

Vul onderstaande gegevens en upload eventueel extra briefing. Dan gaan we snel aan de slag met de creatieve vertaalslag voor het eventconcept.

Contact 

E-mail: info@visithalderberge.com

Postadres

Stichting Visit Halderberge
Hofstraat 8
4741 AK Hoeven